Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
alt yapın neyse evinin orda onu yap mesala super online fiber alt yapısı vardır super online alırsınMerhaba 3 ay sonra taahhüt bitiyor bizde yeni bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyoruz hangisini önerirsiniz ? Aklımda şimdilik türknet var bir miktar uygun geldi engelli veya şehit indirimi varmı ? Modem için ekstra para vermemiz gerekiyormu ?
Alıntıyı görüntüle
Zamanında Vodafone kullanmıştım modem kaldı onu kullanabilirmiyim ?modem almanız gerekiyor.
Modem VDSL destekliyorsa evet.Zamanında Vodafone kullanmıştım modem kaldı onu kullanabilirmiyim ?
VDSL olduğu yazıyor. destekler muhtemelen
Hocam alakasız ama bende sorayımModem VDSL destekliyorsa evet.
Türknet önerir misiniz? peki ? Engelli yada şehit indirimi varmı ?VDSL olduğu yazıyor. destekler muhtemelen
Türknet önerir misiniz? peki ? Engelli yada şehit indirimi varmı ?
Millenicom ve Kablonet'den baktım glb eminim bu hızdan.Engelsiz Tarife — TurkNet
TurkNet Engelsiz Tarifeler sayfasında engelsiz kampanyaların fiyatlarını ve detaylarını inceleyin.turk.netMesaj otomatik birleştirildi:
türknetin alt yapı sorgulaması sıkıntılı olabiliyor bende bazen 16-35-50 hızlarını gösteriyordu almadan önce google da internet altyapı sorgula diye 10-15 tane siteye girmişimdir tek tek baktım öyle aldım ben türkneti 1.5-2 yıldır kullanıyorum aylık 95 TL 75 e 7 alıyorum bugüne kadar çok az sıkıntı oldu
Artık tek fiyata geçmişler glb.bak dediğim gibi bi kaç gün sonra baksam orası 35-50 falan olur tahmini hız
bide 100 TL ne ara oldu ya geçen ay 95 ödedik haber de gelmedi