- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Ne önereceğimi bilemem ama türk telekom önermem
Kalın Cat6 mı Yoksa ince telefon kablosu mugaliba eski interneti ilk bağlattığımızdan beri aynı kablo 5 senedir falan
resmini atacağım 5 dakikayaKalın Cat6 mı Yoksa ince telefon kablosu mu
Konuyu okudum eğer çözüm bulunmazsa Kablonet ya da Superonline öneririm. Ben Çorlu/Tekirdağ da oturuyorum. Kablolu olarak Superonline kullanıyorum. 100 Mbps paket pingim 40-50 Ms. Dedemlere Kablonet bağlattım onlarında 100 Mbps Wifi üstünden 33 Ms ping çıktı. Her 2 sağlayıcığına öneririm. 1.5 senedir Superonline'dayım. Daha müşteri hizmetlerini aramadım.Profesyonel olarak e spor ile uğraşıyorum antrenmanda internetim kesiliyor şuan ki operatör türknet bıktım artık yazıyorum 2 3 gün düzeltiyorlar tekrar kesiliyor.
Kalın Cat6 mı Yoksa ince telefon kablosu mu
Kalın Cat6 mı Yoksa ince telefon kablosu mu
Knka bu kablo dışarıdan kutudan mı geliyor yoksa evdeki telefon prizinden mi
telefon priziKnka bu kablo dışarıdan kutudan mı geliyor yoksa evdeki telefon prizinden mi
Belli oldu binada kullanılan kablolar kaliteli değil demek ki eğer yeni kablo çekme durumun varsa çek derim kaliteli Cat6 23awg kablo iletelefon prizi
Bu kabloyu da telefon prizine takıcam demi?Belli oldu binada kullanılan kablolar kaliteli değil demek ki eğer yeni kablo çekme durumun varsa çek derim kaliteli Cat6 23awg kablo ile
Yani alırım kabloyu eğer dediğiniz gibi iseBelli oldu binada kullanılan kablolar kaliteli değil demek ki eğer yeni kablo çekme durumun varsa çek derim kaliteli Cat6 23awg kablo ile
Telefon prizine değil komple değişecek binanın girişinden daireye kadar yeni hat gelecekBu kabloyu da telefon prizine takıcam demi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani alırım kabloyu eğer dediğiniz gibi ise
hmm kime yaptırabilirim bunu hocam türknetle iletişime geçsem hallederler mi acabaTelefon prizine değil komple değişecek binanın girişinden daireye kadar yeni hat gelecek
"MİLLE Nİ COM MİLLENİCOM" bu sesi çok duydum bende millenicom da iken Allah'a şükür ki kurtuldumReis Millenicom'u aklının ucundan bile geçirme diyebileceğim tek sey bu
Yok onlar yapmaz elektrikçi yapıyor bunu veya kendin alıp yapacaksınhmm kime yaptırabilirim bunu hocam türknetle iletişime geçsem hallederler mi acaba