Neler Yeni

internet sağlayıcısı önerisi (izmir)

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
indirme hızı 3 ve üstü olması lazım firma ve paket önerilerinizi bekliyorum
altyapı türktelekom 100mb olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
Türk Telekom kullanıyorum bir çok insan sevmiyor belki ama en iyi deneyimi bunda yaşadım TurkNet'in ilgisizliği vs. derken Türk Telekom arıza durumlarında hızla yardım eden bir iss eğer sorununuz çözülmesse 24 saat içerisinde evinize pazar bile dahil teknik ekip yönlendiriyolar fatura fiyatları bir tık pahalı ama deneyimim gerçekten çok iyiydi.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Furkan
Türk Telekom kullanıyorum bir çok insan sevmiyor belki ama en iyi deneyimi bunda yaşadım TurkNet'in ilgisizliği vs. derken Türk Telekom arıza durumlarında hızla yardım eden bir iss eğer sorununuz çözülmesse 24 saat içerisinde evinize pazar bile dahil teknik ekip yönlendiriyolar fatura fiyatları bir tık pahalı ama deneyimim gerçekten çok iyiydi.
hala kullanıyor musun

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet türk tekom dayımlar kullanıyo ama aynı hizmetin 4 katını 50 lira daha ucuz halde türk net veriyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

türk net kullanımıcak haldemi modem almamız lazımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
evet türk tekom dayımlar kullanıyo ama aynı hizmetin 4 katını 50 lira daha ucuz halde türk net veriyo

ya ben bursa'da yaşıyorum türknetin bursada şubesi yok diye biliyorum müşteri hizmetleride sorumsuzdu çevremdende çok şikayet alıyodum o yüzden türk telekoma geçmeye karar verdim belki son zamanlarda kendilerini geliştirmişlerdir bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

16mb interneti 100 liraya aliyoz ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
ya işler aslında çok iss ye bakmıyor altyapında çok önemli bu konuda yani zaten çoğu altyapıyı tt kiralıyor.
müşteri hizmetlerinde iyiler ama tam paket vermiyolar nerdeyse %5 %10 kesiyolar bazen arıyosun düzeltiyolar sonra tekrar böyle oluyo

türknet denizlide kullanıyorum aşırı memnunum izmir bucada superonline kullanıyorum akşamları ara ara hızın 5 e bölündüğü oluyor.
peki modemi bizmi alıyoruz olan modemi kullanabiliyomuyuz tam kaç veriyolar acaba

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
izmir bucadayım turknet 96/8 aliyorum tam verim sayılır

türknet denizlide kullanıyorum aşırı memnunum izmir bucada superonline kullanıyorum akşamları ara ara hızın 5 e bölündüğü oluyor.
hocam ben de bucadayım binaya fiber kutusu geldi, adam 100mbps paketi alirsan 300-400 kullanabilirsin dedi var mi geçerliliği?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,658
Üyeler
166,250
Son üye
shoinmoox
Top Bottom