Endreporter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 153
indirme hızı 3 ve üstü olması lazım firma ve paket önerilerinizi bekliyorum
altyapı türktelekom 100mb olması lazım
altyapı türktelekom 100mb olması lazım
hala kullanıyor musunTürk Telekom kullanıyorum bir çok insan sevmiyor belki ama en iyi deneyimi bunda yaşadım TurkNet'in ilgisizliği vs. derken Türk Telekom arıza durumlarında hızla yardım eden bir iss eğer sorununuz çözülmesse 24 saat içerisinde evinize pazar bile dahil teknik ekip yönlendiriyolar fatura fiyatları bir tık pahalı ama deneyimim gerçekten çok iyiydi.
evet türk tekom dayımlar kullanıyo ama aynı hizmetin 4 katını 50 lira daha ucuz halde türk net veriyoTürk Telekom kullanıyorum bir çok insan sevmiyor belki ama en iyi deneyimi bunda yaşadım TurkNet'in ilgisizliği vs. derken Türk Telekom arıza durumlarında hızla yardım eden bir iss eğer sorununuz çözülmesse 24 saat içerisinde evinize pazar bile dahil teknik ekip yönlendiriyolar fatura fiyatları bir tık pahalı ama deneyimim gerçekten çok iyiydi.
türk net kullanımıcak haldemi modem almamız lazımıTürk Telekom kullanıyorum bir çok insan sevmiyor belki ama en iyi deneyimi bunda yaşadım TurkNet'in ilgisizliği vs. derken Türk Telekom arıza durumlarında hızla yardım eden bir iss eğer sorununuz çözülmesse 24 saat içerisinde evinize pazar bile dahil teknik ekip yönlendiriyolar fatura fiyatları bir tık pahalı ama deneyimim gerçekten çok iyiydi.
evethala kullanıyor musun
türknet kullanılmıcak haldemi acaba?
ya ben bursa'da yaşıyorum türknetin bursada şubesi yok diye biliyorum müşteri hizmetleride sorumsuzdu çevremdende çok şikayet alıyodum o yüzden türk telekoma geçmeye karar verdim belki son zamanlarda kendilerini geliştirmişlerdir bilmiyorum.evet türk tekom dayımlar kullanıyo ama aynı hizmetin 4 katını 50 lira daha ucuz halde türk net veriyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türk net kullanımıcak haldemi modem almamız lazımı
16mb interneti 100 liraya aliyoz yaevet türk tekom dayımlar kullanıyo ama aynı hizmetin 4 katını 50 lira daha ucuz halde türk net veriyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türk net kullanımıcak haldemi modem almamız lazımı
ya işler aslında çok iss ye bakmıyor altyapında çok önemli bu konuda yani zaten çoğu altyapıyı tt kiralıyor.türknet kullanılmıcak haldemi acaba?
müşteri hizmetlerinde iyiler ama tam paket vermiyolar nerdeyse %5 %10 kesiyolar bazen arıyosun düzeltiyolar sonra tekrar böyle oluyoya işler aslında çok iss ye bakmıyor altyapında çok önemli bu konuda yani zaten çoğu altyapıyı tt kiralıyor.
peki modemi bizmi alıyoruz olan modemi kullanabiliyomuyuz tam kaç veriyolar acabatürknet denizlide kullanıyorum aşırı memnunum izmir bucada superonline kullanıyorum akşamları ara ara hızın 5 e bölündüğü oluyor.
hocam ben de bucadayım binaya fiber kutusu geldi, adam 100mbps paketi alirsan 300-400 kullanabilirsin dedi var mi geçerliliği?türknet denizlide kullanıyorum aşırı memnunum izmir bucada superonline kullanıyorum akşamları ara ara hızın 5 e bölündüğü oluyor.