Öneri İnternet Sağlayıcı Önerisi

Feignclound

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
814
Arkadaşlar internet sağlayıcısı önerilerinize ihtiyacım var. Millenicom bugün itibariyle benim için bitmiştir. Habersiz nesiz internet yavaşlatıyorlar , alt yapılarımızda güncelleme var diyorlar. Rezalet bir firma artık.

Altyapı kiminse ona geç

Altyapı kiminse ona geç
Bizim binada altyapı Superonline ama sorarsan bir işe yaramıyor aradığımızda tamam diyorlar bu kadar 5 cihaz bağlıyken sanki 10 sene önceki modemler gibi kasıyor oyun oynamaya kalksam olur olmadık yerlerde 300-400 ping görüyorum turknete geçmeyi düşünüyorum.

Bizim binada altyapı Superonline ama sorarsan bir işe yaramıyor aradığımızda tamam diyorlar bu kadar 5 cihaz bağlıyken sanki 10 sene önceki modemler gibi kasıyor oyun oynamaya kalksam olur olmadık yerlerde 300-400 ping görüyorum turknete geçmeyi düşünüyorum.
Bende tt alt yapısı var en iyi hizmeti tt veriyor ben türknet kullanıyorum kesinlikle memnun değilim 3 ay dolsun tahattütlü ttye geçeceğim

Bende tt alt yapısı var en iyi hizmeti tt veriyor ben türknet kullanıyorum kesinlikle memnun değilim 3 ay dolsun tahattütlü ttye geçeceğim
Bir türlü şu Türkiye'ye adam gibi internet getiremediler inanılmaz gerçekten illa fiber 1 gigabit mi almak lazım?

Bir türlü şu Türkiye'ye adam gibi internet getiremediler inanılmaz gerçekten illa fiber 1 gigabit mi almak lazım?
Download Upload konusunda bir sıkıntı yok 100mbps paket aldım sabit 120ye 50 hız veriyorlar fakat ping ve paket losslarda sıkıntı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,078
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri