Neler Yeni

Çözüldü✓ İnternet var ama her yere girmiyor

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Merhaba arkadaşlar TT 125download 9 upload internet pakitini kullanıyorum 2 hızında üstünde çıkıyor testelerde fakat bazen bazı sitelere girmiyor telefonumda aynı internete bağlı onda giriyor mesela n11 tarzı alışveriş sitelerine girmiyor oyunlarda da steam de sürekli olarak internet yokmus gibi gözüküyor ama o sırada farklı bir şeyler yapabiliyorum akakceye hiç girmiyor bazı oyunlara da girmiyor hiç giremediklerimden biri mt2 patch atmıyor bağlantı yok diyor diğerine pubg mobile onda da patch atmıyor ama LoL valorant vs oynuyorum onlarda sorun yok PC yeni formatli

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
şu anda benzer bir sorun yaşıyorum oyundan atmıyor Lol de maça devam ederken discorddan atıyor ve hiçbir siteye girmiyor internet var fakat sitelere girmiyor

TİTAN.

80+ Platinum
şu anda benzer bir sorun yaşıyorum oyundan atmıyor Lol de maça devam ederken discorddan atıyor ve hiçbir siteye girmiyor internet var fakat sitelere girmiyor
İnternet sağlayıcınız kısıtlıyor diyr biliyorum müşteri hizmetleri ile görüşmeniz daha doğru olabilir

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet sağlayıcınız kısıtlıyor diyr biliyorum müşteri hizmetleri ile görüşmeniz daha doğru olabilir
sorunu çözdüm aradım az çok bilgisi olan birine denk geldim durumu anlattım sistemde bir yanlışlık olmuş o yüzden kısıtlanmış 2dk içinde düzelttiler şuan gayet iyi bir sorunum yok denersin sende

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
sorunu çözdüm aradım az çok bilgisi olan birine denk geldim durumu anlattım sistemde bir yanlışlık olmuş o yüzden kısıtlanmış 2dk içinde düzelttiler şuan gayet iyi bir sorunum yok denersin sende
ben pc resetleyince düzeliyor sağlayıcı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bence pc yazılımsal bir sıkıntı var yada virüs tarzı bişey

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben pc resetleyince düzeliyor sağlayıcı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bence pc yazılımsal bir sıkıntı var yada virüs tarzı bişey
arayıp çözdüm sorunu pc de değil her cihazda aynıydı arayınca orda fatura yüzünden kısıtlandığını söylediler fakat ödenmeyen faturam yoktu sistemsel arıza deyip geçiştirdiler

Top Bottom