Ülkede saldırı oldu ve haberiniz yokmuEv internetim 100Mbps YouTube'da içerikler görünüyor fakat videolar oynatılmıyor Shorts'lar da aynı telefon ve bilgisayarımda aynı durum modemi resetledim fakat sorun hala devam ediyor.
Ülke'de olaysız 1 saat bile yokÜlkede saldırı oldu ve haberiniz yokmu
Haberimiz varda alakayı anlamadımÜlkede saldırı oldu ve haberiniz yokmu
Haberimiz var da youtube ile alakası ne onu ilişkilendiremiyor insanlar ne alaka yani youtubeÜlkede saldırı oldu ve haberiniz yokmu
Haberimiz varda alakayı anlamadım
bu olayların üzerine telegram gibi yerlerde görüntülerin paylaşılmaması için birçok yere engel geldi.Haberimiz var da youtube ile alakası ne onu ilişkilendiremiyor insanlar ne alaka yani youtube
Yarın düşman kapımıza gelir bu sansürler yüzünden haberimiz olmaz siz kabullenin her şeyi böylebu olayların üzerine telegram gibi yerlerde görüntülerin paylaşılmaması için birçok yere engel geldi.
Saldırı oldu diye adamlar gmail dosya sistemini kapattı aslfkksafsa sosyal medyayı anlarız da bu ne yaniÜlkede saldırı oldu ve haberiniz yokmu
asıl ben bunu konuyla alakasını anlamadımYarın düşman kapımıza gelir bu sansürler yüzünden haberimiz olmaz siz kabullenin her şeyi böyle