Neler Yeni

Yardım İnternete bağlanamıyorum(çözüldü)

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Donanım devre dışı kalmış gibi duruyor, Masaüstünde bilgisayarım simgesine sağ tık yapıp yönete basınız. Açılan pencerede sol tarafta aygıt yöneticisine basıp sekmelerden ağ bağdaştırıcıları sekmesinin resmini atınız.
realtek pcle adapter çalışmıyor aygıt yöneticisinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wifi driver ı silinmiş olabilir. Wifi driver yüklemeyi denediniz mi ?
denedim son sürüm diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Donanım devre dışı kalmış gibi duruyor, Masaüstünde bilgisayarım simgesine sağ tık yapıp yönete basınız. Açılan pencerede sol tarafta aygıt yöneticisine basıp sekmelerden ağ bağdaştırıcıları sekmesinin resmini atınız.
3mb dan fazla oluyor resim atamıyorum hızlı resimdede bir türlü link okuşturamadım

Kamil bey fotoğrafını atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz. Eğer driverle uçtu ise donanım çalışmayacaktır herhangi bir ünlem işareti vs varmı ?
ünlem var

Kablo ile mi WiFi ile mi bağlanıyorsunuz?
wifi ile

Kamil bey fotoğrafını atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz. Eğer driverle uçtu ise donanım çalışmayacaktır herhangi bir ünlem işareti vs varmı ?

Ekler

• zQvzb1.jpg
    zQvzb1.jpg
    2 MB · Hit: 50
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ulaş Sağlam
kamil bey ,

Driverlerinizde bir problem var. o ünlemin üstüne sağ tıklayıp özelliklere basınız ardından sürücü sekmesine gelip sürücüyü güncelleye basınız windows içinde otomatik olarak aratınız eğer bulamadı ise dışarıda driverleri tekrar kurmaya deneyebilirsiniz. Driveri tekrar kurmak isterseniz tekil olarak donanımınızın adı ile indirebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz 3DP adlı programı indiriniz, mevcut sürücüyü aygıt yöneticisinden silip 3dp yazılımı ile güncel driveri tekrardan kurabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
kamil bey ,

Driverlerinizde bir problem var. o ünlemin üstüne sağ tıklayıp özelliklere basınız ardından sürücü sekmesine gelip sürücüyü güncelleye basınız windows içinde otomatik olarak aratınız eğer bulamadı ise dışarıda driverleri tekrar kurmaya deneyebilirsiniz. Driveri tekrar kurmak isterseniz tekil olarak donanımınızın adı ile indirebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz 3DP adlı programı indiriniz, mevcut sürücüyü aygıt yöneticisinden silip 3dp yazılımı ile güncel driveri tekrardan kurabilirsiniz.
windows güncel diypr işte ama bilgisayar internete bağlanmadan nasıl driverını indireceğim? Format işe yarar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ulaş Sağlam
windows güncel diypr işte ama bilgisayar internete bağlanmadan nasıl driverını indireceğim? Format işe yarar mı
Kamil bey,

Telefonunuza driveri indirip hafıza kartı aracılığıyla bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Ek olarak format kesin çözüm ancak şuanlık format gerektiren bi durum yok driver güncellemesi ile çözülebileceğini düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Kamil bey,

Telefonunuza driveri indirip hafıza kartı aracılığıyla bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Ek olarak format kesin çözüm ancak şuanlık format gerektiren bi durum yok driver güncellemesi ile çözülebileceğini düşünüyorum
realtek bluetooth sisteminizde kurulu değil hatası aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ulaş Sağlam

Bu sorunda driverlerle alakalı. Muhtemelen windowsun yaptığı bi güncelleme sizin drivlerlerinizi bozdu. Driverleri silip yenilerini yükleyerek onarmayı deneyin başa çıkamıyorsanız temizinden bir format atın iyi akşamlar dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Bu sorunda driverlerle alakalı. Muhtemelen windowsun yaptığı bi güncelleme sizin drivlerlerinizi bozdu. Driverleri silip yenilerini yükleyerek onarmayı deneyin başa çıkamıyorsanız temizinden bir format atın iyi akşamlar dilerim.
saolun iyi akşamlar teşekkürler yardımınız için

son bie şey sürücüyü kaldırdım telefondan pcye tekrar yüklerken mavi erkan verdi :( şu şeyle

sonra tekrar başlattı bilgisayarı

ama çözüldü tekrar başlatınca çok sağol yardımların için

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ulaş Sağlam
saolun iyi akşamlar teşekkürler yardımınız için

son bie şey sürücüyü kaldırdım telefondan pcye tekrar yüklerken mavi erkan verdi :( şu şeyle

sonra tekrar başlattı bilgisayarı

ama çözüldü tekrar başlatınca çok sağol yardımların için
Driverleri güncelleyince düzeldimi ?

Top Bottom