İnternete bağlanamıyorum

søren

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba dostlar, MIUI 13 sürümünde Redmi Note 10 Pro'ya sahibim. Evimdeki modeme bağlanmaya çalışırken "IP adresi alınıyor..." kısmında kalıyor. Hiçbir şekilde bağlanamıyorum. İnternetteki çözümlere baktım ve statik IP yapılandırdım. Bu sefer de "Cihaza bağlandı. İnternet bağlantısı sağlanamıyor." hatası vermeye başladı. Bağlantı ayarlarımı sıfırladım, yapılabilecek her şeyi yaptım fakat bağlanamıyorum. Ayrıca bu modeme bilgisayarımla bağlanabiliyorum sadece telefonla bağlanamıyorm. Telefonumla da diğer herhangi bir modeme bağlanabiliyorum fakat bu modeme bağlanamıyorum. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar, MIUI 13 sürümünde Redmi Note 10 Pro'ya sahibim. Evimdeki modeme bağlanmaya çalışırken "IP adresi alınıyor..." kısmında kalıyor. Hiçbir şekilde bağlanamıyorum. İnternetteki çözümlere baktım ve statik IP yapılandırdım. Bu sefer de "Cihaza bağlandı. İnternet bağlantısı sağlanamıyor." hatası vermeye başladı. Bağlantı ayarlarımı sıfırladım, yapılabilecek her şeyi yaptım fakat bağlanamıyorum. Ayrıca bu modeme bilgisayarımla bağlanabiliyorum sadece telefonla bağlanabiliyorum. Telefonumla da diğer herhangi bir modeme bağlanabiliyorum fakat bu modeme bağlanamıyorum. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
Yukarıya doğru parmağını çekerek sayfayı yenile düzelecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,525
Üyeler
186,743
Son üye
GGbaba
Geri