Neler Yeni

İnternete bağlıyım kullanabiliyorum ama bilgisayarda ağ yok diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Umutcan
İnternete bağlıyım kullanabiliyorum ama bilgisayarda ağ yok diyor.Google, oyunlar, gibi bir çok yerde interneti kullanabılıyorum. ama spotify olsun bilgisayar güncellemeleri olsun bu kısımlarda internet bağlantısı yok diyor. interneti telefondan usb ile aktarıyorum eskiden böyle bir şey yoktu. 2 3 aydır ne güncelleyebılıyorum ne de gta onlıne serverlarına fln gırebılıyorum internet gözükmediği için ama google ve oyunlarda internet gözüküyor.
pc.png
pc2.png

Ekler

• 1663772485034.png
    1663772485034.png
    98.6 KB · Hit: 20

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Ağ ayarları sıfırlayın yada Ağ driver'ı güncelleyin.

Farex

80+ Silver
İnternete bağlıyım kullanabiliyorum ama bilgisayarda ağ yok diyor.Google, oyunlar, gibi bir çok yerde interneti kullanabılıyorum. ama spotify olsun bilgisayar güncellemeleri olsun bu kısımlarda internet bağlantısı yok diyor. interneti telefondan usb ile aktarıyorum eskiden böyle bir şey yoktu. 2 3 aydır ne güncelleyebılıyorum ne de gta onlıne serverlarına fln gırebılıyorum internet gözükmediği için ama google ve oyunlarda internet gözüküyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Driver güncellemesi yap eğer düzelmezse driverı indir sonra driverı kaldır o driver setupını kur dene . Anakartın hangi model? Benim anakartımda da böyle bir sroun var hiçbir türlü çözülmedi ancak bilgisayarı açınca ehternet kablosunu bi kaç defa çıkarığ takınca geliyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Umutcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver güncellemesi yap eğer düzelmezse driverı indir sonra driverı kaldır o driver setupını kur dene . Anakartın hangi model? Benim anakartımda da böyle bir sroun var hiçbir türlü çözülmedi ancak bilgisayarı açınca ehternet kablosunu bi kaç defa çıkarığ takınca geliyordu.

Asus TUF B450M-Pro Gaming B450 DDR4 AM4 Anakart driverler güncel şimdi baktım kaldırıp yeniden indirmeyı denıcem​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,098
Üyeler
159,264
Son üye
Dessas0