internete erişim sorunu ACİL YARDIM

xx1numan

80+
Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar merhaba. Bugün eve internet çektim kurulum flan yaptılar modemde internet var , telefondan bağlanınca internetee giriyor fakat bilgisayara bağlayınca sadece arama yapıyor. ama ben kabloyu takmama rağmen bağlanamıyorum internete .ethernet kartının driverını güncelledim müşteri hizmetlerini aradım DNS serverlerini de düzelttik fakat hala erişim yok . Bilgisayarı başka bi internete bağladım yine bağlanmıyor internete . internet simgesinde bağlı görünüyor .LÜTFEN YARDIM EDİN

Bilgisayarının wifi kartını güncelleyebilirsin. Dns değiştirebilirsin ( önerilen : 8.8.8.8 - 8.8.4.4 ). Winsock resetleyebilirsin , cmd aç
"Netsh int ip reset resetlog.txt" yazın ve enter tuşuna basın. "Netsh winsock reset" yazın ve enter tuşuna basın. Ardından pc yeniden başlat.

arkadaşlar merhaba. Bugün eve internet çektim kurulum flan yaptılar modemde internet var , telefondan bağlanınca internetee giriyor fakat bilgisayara bağlayınca sadece arama yapıyor. ama ben kabloyu takmama rağmen bağlanamıyorum internete .ethernet kartının driverını güncelledim müşteri hizmetlerini aradım DNS serverlerini de düzelttik fakat hala erişim yok . Bilgisayarı başka bi internete bağladım yine bağlanmıyor internete . internet simgesinde bağlı görünüyor .LÜTFEN YARDIM EDİN
Bahsettiğin sorunu bundan 2 ay önce lenovo idepad l 340 gaming laptopdada arkadaşımda görülmüştü sorunu cözmesi birkaç gününü almıştı bende ona tw ile bağlanıp baktığımda sorunu anlamamıştım kendisine sorabilirsem cevabı yazarım

Bahsettiğin sorunu bundan 2 ay önce lenovo idepad l 340 gaming laptopdada arkadaşımda görülmüştü sorunu cözmesi birkaç gününü almıştı bende ona tw ile bağlanıp baktığımda sorunu anlamamıştım kendisine sorabilirsem cevabı yazarım

peki bekliyorum.ama belirtmek isterim pc masaüstü

peki bekliyorum.ama belirtmek isterim pc masaüstü
Hocam arkadaşım çözememiş sorunu hala devam ediyormuş gogleda arama yapabiliyor ama çoğu siteye girmiyor indirme işlemlerinin hiçbirini yapmıyormuş bence sorun format atınca düzelebilir

C:\Windows\System32\drivers\etc altında hosts dosyası varsa silip denermisin?

Olmaz ise cmd işlemini yönetici ile çalıştırıp alttaki komutları sırasıyla tek tek girip enterla ve bilgisayarı yeniden başlat.

1) netsh int ip reset a.txt
2) netsh winsock reset
3) netsh winhttp reset proxy
4) netsh advfirewall reset
5) ipconfig/flush dns

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,551
Üyeler