Neler Yeni

Internete T.C. kimliği girmek sakıncalı mı?

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
**emci diye bi site var belki biliyosunuzdur reklam yasaksa diye sansürledim orada oyunlar için alışveriş yapılıyoır kayıt olurken tc istiyor vermeye çekiniyorum. vermeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ahmet köklü
Hocam valla ben bilmiyorum inanin yani su an cok rahat bir sekilde bir bilgisi olmasa bile adres tc bilgileri cokcrahat bulunabiliyor bu yuzden biri beni bunlarla tehdit ederse kufur eder gonderirim hatta derim yiyorsa evime ihbar atarsin derim su an o seviyedeyim zamaninda yasadigim icin biliyorum atarsada polisle konusup sahsi bildirmeye bulmaua kadar ugrasirim

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kısacası sıkıntı olmaz diosun yani hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam valla ben bilmiyorum inanin yani su an cok rahat bir sekilde bir bilgisi olmasa bile adres tc bilgileri cokcrahat bulunabiliyor bu yuzden biri beni bunlarla tehdit ederse kufur eder gonderirim hatta derim yiyorsa evime ihbar atarsin derim su an o seviyedeyim zamaninda yasadigim icin biliyorum atarsada polisle konusup sahsi bildirmeye bulmaua kadar ugrasirim
öyle mi

quartle

80+ Gold
oyun hesapları vs alınan satılan yerlerde dolandırılma konusunda dava açmak için tc ile kayıt olunur hep siteyi anlayamadım ama zaten bilindik bir siteyse sıkıntı olmaz

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
oyun hesapları vs alınan satılan yerlerde dolandırılma konusunda dava açmak için tc ile kayıt olunur hep siteyi anlayamadım ama zaten bilindik bir siteyse sıkıntı olmaz
reis öyle diyon da fetöde bilindikti kimin ne oldugu belli olmuyor

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
ne alakası var hocam fetöyle :D zaten tc numaran binlerce kişide vardır
alakası yok da hani bilindikse bi şey olmaz dedin ya ondan dedim hani bilinirliğe güvenmemek lazım. o zaman niye konu açtın diye sorarsan tc numarası tek başına ne kadar zarar verebilir veya zarar verir mi iyice öğrenmek için

quartle

80+ Gold
alakası yok da hani bilindikse bi şey olmaz dedin ya ondan dedim hani bilinirliğe güvenmemek lazım. o zaman niye konu açtın diye sorarsan tc numarası tek başına ne kadar zarar verebilir veya zarar verir mi iyice öğrenmek için
bir zararı olmaz tc nin yani adına şirket açarlar olayı falan yok

Günde 2 kere tehdit mesajı geliyo bana artık tc yi buraya bile yazabilirim

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bet siteleri peşimi bırakmıyor Her gün arayıp isim soyisimle hitap ediyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,397
Üyeler
169,292
Son üye
CanBatu
Top Bottom