Benimde bitmek üzere taahhütüm , 45 Gb prime 335₺ ödüyorken , 600₺ ödeyeceğim. Bende arıyorum.Vodafone 25 gb internetli tarife kullanıyorum tahüdüm bitmiş mevcutta 220 tl verirken yeni zamlarla beraver 440 tl ye yükselmiş, önerebileceğiniz yüksek internetli uygun tarife var mıdır, az vaktim kaldı
Turkcell’de 60 GB vardı 490₺ di.Bende aynı şekil arıyorum türk telekomda bugün son olan 30 gb 350 tl başka da bulamadım
avantajlıda bende 26gb 490 dan satıyorlar öyle düşünTurkcell’de 60 GB vardı 490₺ di.
Geçiliyor.yeni numara almadan direk geçiliyor mu, baktım şimdi numara taşıma yazıyor hep
0510lu (yeni) hat alacak isen herkes ödüyor. (Türkcell, Vodafone...)Yeni tesis özel iletişim vergisi 400 tl yi ben geçerken ödeyecek miyim sitesi karışık geldi, siz ödediniz mi geçerken
çekim gücü nasıl, ilk defa duydum fiyatlar çok uygun0510lu (yeni) hat alacak isen herkes ödüyor. (Türkcell, Vodafone...)
Eğer kullandığın numarayı taşıyacak isen vergi ödemiyorsun. (15 TL zaten her ay ödüyorsun)
Türkcell altyapısını kullanıyor.çekim gücü nasıl, ilk defa duydum fiyatlar çok uygun