Neler Yeni

İnterneti değiştireceğim lakin

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
D-Smart net 16 mbit İnternet + TV kullanıyordum 2 yıldır. Önümüzdeki ay taahhütum doluyor. Diğer operatörlerin altyapısına baktığımda alt yapım görünmüyor ama yanyana olan müstakil evlerimizde komşunun interneti 68 mbit max görünüyor. İki sorum olacak bu durumda diğer aynı hızı bana sağlarlar mi ? İkincisi Türknet mi milenicom mu önerirsiniz?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
D-Smart net 16 mbit İnternet + TV kullanıyordum 2 yıldır. Önümüzdeki ay taahhütum doluyor. Diğer operatörlerin altyapısına baktığımda alt yapım görünmüyor ama yanyana olan müstakil evlerimizde komşunun interneti 68 mbit max görünüyor. İki sorum olacak bu durumda diğer aynı hızı bana sağlarlar mi ? İkincisi Türknet mi milenicom mu önerirsiniz?
Türknet sitesinden hız sorgulama yapma imkânınız var mı? Eğer herhangi bir şekilde hız sorgusu alamıyorsanız yönlerdirme yapmak doğru olmayacaktır lakin Türknet şuan baya revaçta.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet sitesinden hız sorgulama yapma imkânınız var mı? Eğer herhangi bir şekilde hız sorgusu alamıyorsanız yönlerdirme yapmak doğru olmayacaktır lakin Türknet şuan baya revaçta.
İki sitede de altyapi yok görünüyor ama ikisinde de bitişik müstakil evleriz komsumda 68 mbit görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de aynı direkten geliyor hatlar direk iki evin bahçe duvarinda yani var bir sıkıntı.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
İki sitede de altyapi yok görünüyor ama ikisinde de bitişik müstakil evleriz komsumda 68 mbit görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de aynı direkten geliyor hatlar direk iki evin bahçe duvarinda yani var bir sıkıntı.

Vallaha yanlış yönlendirme olmasın süreç tam net değil bizzat türkneti arayıp genel bilgi almanız da fayda olacaktır.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,367
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yan komşuya falan çok takılma. Benim yan binamda GPON fiber var bende ADSL var. Eğer sende altyapı çıkmıyorsa bunu Türk Telekom ile görüşmen gerek çünkü yerleşik altyapı kendilerine ait. Diğer bir ihtimal ise port olmaması.

Flack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Ertuğrul
Türknet öneririm hatta arkadaşını davet et kodu ile ilk ay bedava oluyor değerlendirmek istersen verebilirim ama dikkat eğer digiturk adı altında ararlarsa onlara itibar etme digitürk türknet adı altında dolandırmaya çalışıyor onun dışında Türknetten memnunum +90 mbit hız alıyorum ama bu kısım altyapıyla alakalı sanırım.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yan komşuya falan çok takılma. Benim yan binamda GPON fiber var bende ADSL var. Eğer sende altyapı çıkmıyorsa bunu Türk Telekom ile görüşmen gerek çünkü yerleşik altyapı kendilerine ait. Diğer bir ihtimal ise port olmaması.
Port yok zaten yeni abonelik almak istedi gençler yok demişler. Bizim buralar eski sistem aynı kabloyla geliyor eski tahta direklerde. Belki dolapta değiştirmiş olabilirler onu bilemem. Bir konuşayım dediğin gibi yaparlarsa değiştiririm.

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
alt yapını ttkom getırıyorsa kesınlıkle ttkom ıle göruş

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
müşteri hizmetlerini ara onlar sana ne kadar internet sağlıyacaklarını söylüyorlar modemin uygun mu boş port var mı en fazla ne kadar internet sağlıcaklarını ordan net öğrenirsin ben 8mps adsl alıyordum dün vdlse geçtim şuan 35 mps alıyorum 50 ye kadarda alabiliyorm müşteri hizmetlerinden ne kadar alabilecegini öğrenirsen daha iyi olacak.

Omeraslan93

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
iki yıl olmak uzere turknet kullanıyorum.Ben memnunum ama nedese alt yapıyla alakalı mı bılmıyorum.Memnun olmayanlarda var

Son düzenleme:

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
müşteri hizmetlerini ara onlar sana ne kadar internet sağlıyacaklarını söylüyorlar modemin uygun mu boş port var mı en fazla ne kadar internet sağlıcaklarını ordan net öğrenirsin ben 8mps adsl alıyordum dün vdlse geçtim şuan 35 mps alıyorum 50 ye kadarda alabiliyorm müşteri hizmetlerinden ne kadar alabilecegini öğrenirsen daha iyi olacak.
D-Smarti aradım durumu anlattım sizin şuan 16 mbit görünüyor ama biz 24 e yukseltiriz sonra uygun olursa o kadar alırsınız dedi. Onlarda emin değil. D-Smart TV zaten kullanmıyorum en iyisi telekomla görüşmek sanırım onların alt yapısı en iyi onlar bilir

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
D-Smarti aradım durumu anlattım sizin şuan 16 mbit görünüyor ama biz 24 e yukseltiriz sonra uygun olursa o kadar alırsınız dedi. Onlarda emin değil. D-Smart TV zaten kullanmıyorum en iyisi telekomla görüşmek sanırım onların alt yapısı en iyi onlar bilir
türktelekom veya başka bi operötörüde arayarak destek sağlayabilirsiniz

Top Bottom