Neler Yeni

İnterneti farklı yere taşıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem Küçükalioğlu
Salonundaki internetimi farklı bi odaya taşımaya çalışıyorum kabloları renklerine göre söktüm ve aynı şekilde diğer odadaki aynı renk kablolarla bağladım ama istediğim odada internet bağlantısı gelmedi salona tekrar bağladığımda ağ tekrardan geldi internetimi diğer odaya bağlamam için ne yapmam lazım

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
Salonundaki internetimi farklı bi odaya taşımaya çalışıyorum kabloları renklerine göre söktüm ve aynı şekilde diğer odadaki aynı renk kablolarla bağladım ama istediğim odada internet bağlantısı gelmedi salona tekrar bağladığımda ağ tekrardan geldi internetimi diğer odaya bağlamam için ne yapmam lazım
Odada yuva olsada işlev yoktur kurulum nereye yaptırdıysan orda kalır açtırmadığın sürece yada uzun bi kablo alırsın

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Odadaki kabloya dedigin fise mi diyorsun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
İnternet cat3 kablosuyla bağlı elimde sadece 1 tane cat 3 girişli kablo var salondakinin girişlerini çıkardım diğer odaya taktım ama çalışmadı
Demek istedigim yukaridaki arkadasin dedigi gibi prize mi takiyorsun yoksa direk kablo ile mi yapiyorsun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem Küçükalioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki kabloda sorun vardir telefon kablosu alip yapabilirsin hem ucuz hemde kablo karisimi olmaz ve ince
Kabloda sıkıntı olduğunu sanmıyorum salona tekrar denedim çalıştı büyük ihtimalle arkadaşın dediği gbi salona kurduğumuz için çalışmıyo olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Koyun
Kabloları direkt yuvadan bağlamaya çalışıyorsan genelde yuvadan buata kadar bağlantısı oluyor ama buattan diğer odalara veya farklı yerlere bağlantısı yapılmış olmuyor. Odaları birbirlerine bağlayıp deneme yanılma yaparak bağlantı kurabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem Küçükalioğlu
Kabloları direkt yuvadan bağlamaya çalışıyorsan genelde yuvadan buata kadar bağlantısı oluyor ama buattan diğer odalara veya farklı yerlere bağlantısı yapılmış olmuyor. Odaları birbirlerine bağlayıp deneme yanılma yaparak bağlantı kurabilirsin.
Teşekkürler cevabın için araştırıp deniycem

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Yüğrük
Hocam sigorta kutunun orada kare ya da yuvarlak buat var ise o odanın çalışmayan prizindeki kabloları bağlı değildir. Elektrikçi olduğum için anlayabildim sorununu biraz ya da odaya giden hatta sorun vardır. Yapabilirim diyorsan ve evde sadece 2 tane telefon internet prizi var ise o sigorta kutusunun oradaki buatta bir tane boşta kablo vardır.(Eğer bağlanmamış ise) O kabloyu da bantlı,lehimli olanların üstüne eklersen o odan da çalışmaya başlar.

Top Bottom