Neler Yeni

İnterneti Tamamen Güvenli Hale Getirebilir miyim?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Bilgisayardan +18 içeriklere vs kesinlikle girilmesin istiyorum. VPN Proxy gibi şeyler kullanılsa bile yine de girilmesini engellemenin bir yolu var mıdır acaba?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bilgisayardan +18 içeriklere vs kesinlikle girilmesin istiyorum. VPN Proxy gibi şeyler kullanılsa bile yine de girilmesini engellemenin bir yolu var mıdır acaba?
Milyonlarca site olduğu için zor.
Hangi sitelere girebilceğini ayarbilirsin yada Google ebeveyn modu veya çocuk modu vardı onu ayarlardan açın.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
O siteyi engelleyebiliyorsun okullarda yapıyorlar. Mesela biz susamam'ı açamadık okulun son günü

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
O siteyi engelleyebiliyorsun okullarda yapıyorlar. Mesela biz susamam'ı açamadık okulun son günü
Okulda kullanılan sistem bazı internet sayfalarına giriyorsun diğer hepsi engelli.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tek site üzerinden girilebilse +18 yerlere o siteyi engelleyebilirdin ama aşırı fazla var yani engellemek imkansız. Böyle bir şey buldum belki işinize yarayabilir.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Biz scratchden açıyorduk bütün müzikleri :) hatta telefon interneti bağlayıp youtubeye bile girebiliyoruz .

IGroot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Yusuf İslam Dağtaş
Vpn açılmadıkça kesinlikle +18 sitelere girilmez. Çocuk modu Aile modu vs gibi modlar var. Çocuk modunda sadece youtube açılır +18 içerikler asla gözükmez. Oyun oynanamaz. Aile modunda her şey açıktır dizi film vs izleyebilirsin (netflix). Yine +18 olan hiçbirşeyi göremezsin.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Hizmet aldığınız firmanın Güvenli İnternet paketleri oluyor. Onlardan alabilirsiniz.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Kaspersky de o özellik var.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan

Ekler

• kasper.PNG
    kasper.PNG
    75.1 KB · Hit: 66
Son düzenleme:

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Şöyle yapabilirsiniz.Sadece girilecek siteleri ayarlarsınız.Youtube vs. tarzı o şekilde.Onun dışında milyonlarca +18 içerikli yasaklı veya yasak olmayan girilebilen siteler falan filan.

Top Bottom