Neler Yeni

İNTERNETİM 16 MEGABİT AMA 16 KİLOBİTTEN DAHA FAZLA KULLANAMIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif
dostlarım öncelikler bilgisayarım (laptop) 2011 bir bilgisayar . bu sebebi es geçerek sizden yardım talep ediyorum internet sağlayıcım ttnet 16 megabit paket kullanıyorum ama steamde oyun güncelerken bişeyler indirirken sitelere girerken herzaman yavaş bir şekilde işlem devam ediyor bulunmakta

internette her şeyi araştırdım ama sonuç bulamıyorum benimkine benzer durumlar var ama galiba benimki gibi durum yaşayan yok he bu arada internet 16 megabit/saniye yani 2 megabayat ile birşeyler download yapabiliyom ama hiçbir zaman 2 megabayt göremedim açık ve net HİÇBİRZAMAN 2 MEGABAYT VERİMİ ALAMADIM bu durumdan çok sıkıldım evde doğru dürüst birşeyler izleyemiyorum oyun oynayamıyom kısacası biri lütfen yardım etsin

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
İnternet sağlayıcınız ile iletişime geçin bir kontrol etsinler alt yapıda bir sıkıntı olabilir eğer ki yok ise arıza kaydı bırakın ilgilensinler. Alt yapınız o hızı desteklemiyor da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet sağlayıcınız ile iletişime geçin bir kontrol etsinler alt yapıda bir sıkıntı olabilir eğer ki yok ise arıza kaydı bırakın ilgilensinler. Alt yapınız o hızı desteklemiyor da olabilir.
Bulunduğum ilçede çevre yolunun dibinde oturuyorum desteklememe gibi bir imkan yok 55 megabite kadar destekliyo altyapı onda sorun yok

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Bulunduğum ilçede çevre yolunun dibinde oturuyorum desteklememe gibi bir imkan yok 55 megabite kadar destekliyo altyapı onda sorun yok
Arızalıysa alt yapı sorun var olabilir stabil çalışması gerekir internetin yaklaşık saniyede 2 mb indirme yapması gerek neredeyse ama anlattığınıza göre kilobayt şeklinde indiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom