Neler Yeni

İnternetim acayip yavaş ne yapmam gerek ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Çoğu Kişinin De Dediği Gibi Herkes Evde Bilgisayar Başında Olduğu İçin Yoğunluk Var Ama Benim Kullandığım CCLEANER Uygulaması Var Onunla 1 Tık Ta Olsa Bilgisayar Hızın Artar Sistem Durumunu İyilşeştiriyor Dene Bence Ben Kullanıyorum Ve Memnunum
İnternet hızını CCleaner'a nasıl bağladınız ya 😂 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Cankut Kalaycı
Çoğu Kişinin De Dediği Gibi Herkes Evde Bilgisayar Başında Olduğu İçin Yoğunluk Var Ama Benim Kullandığım CCLEANER Uygulaması Var Onunla 1 Tık Ta Olsa Bilgisayar Hızın Artar Sistem Durumunu İyilşeştiriyor Dene Bence Ben Kullanıyorum Ve Memnunum

Çok yanlış yerdesin 😂😂

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Oturduğun semtteki kullanima göre değişebilir ben hep turk telekom kullandim ne 1 gün internetim kesildi be de yavasladi

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Sistemim hızlı ama indirme yavaş googleden nvidia download drivers e giriyom indirmeye başlatıyom 530 mblik seyi 10 dkye indirirken 3 saat diyo şimdi

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Ona malesef arkadaslarin dedigi gibi yapacak bise yok malum virusten dolayi herkes evde ve bu sebeple turkiyenin internet alt yapisininda yillardir soyledigimiz ama pek takmadiklari alt yapilari sonunda herkes gordu ki cok vasat bir durumda internette hem yogunluk var hemde gelistirme yapiyorlar sonuc olarak yapacak birsey yok beklemek tek care

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Çağrı merkezinden bağlantı sıfırlama talebi yap

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Ona malesef arkadaslarin dedigi gibi yapacak bise yok malum virusten dolayi herkes evde ve bu sebeple turkiyenin internet alt yapisininda yillardir soyledigimiz ama pek takmadiklari alt yapilari sonunda herkes gordu ki cok vasat bir durumda internette hem yogunluk var hemde gelistirme yapiyorlar sonuc olarak yapacak birsey yok beklemek tek care
Kuzenlerimde oyle bi sorun yok hepimiz aynı interneti aldık hepimiz 16mbps ama onlarınki daha hızlı benimki bu dün ve bugun cok yavasladı

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Bolgen ve santralin santral uzakligi bakim calismasi ve senin portunla alakali bir durum bu herkes ayni interneti alamadigi gibi teknik durumlarda bundan ibaret bir kac sey soylicem ama tt cozum merkezi gibi olacak modeme gelen kalbolari kontrol et ek varmi oksit yapmis olabilir vs bir bak bakalim pc de virus olabilir gibi gibi nedenleri arastirdinmi

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Millet upload'a yüklenince yavaşlamayı o zaman göreceğiz. :) Gece sayfaları açamıyordum.

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Malesef yapacak bise yok turkiyenin mesur internet alt yapisi cok iyi gibi bide upload yukselttiler 😀😀😀

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Hep amerikanin oyunu bunlar 😀😀😀😀 interneti kullanamiyoruz zaten simdi hic yok tas devrinde tekerlek bulcaz 😀😀😀
Elon musk help mi elon help mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Kara
Yoğunluktan dolayı yavaş. Dowload için değil ama upload hızını arttırmaya yönelik testlerine başladı Türk Telekom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,714
Üyeler
166,988
Son üye
OsmanEfe870
Top Bottom