Cihaz dan kaynaklı olabilir farklı cihazlarda da donma yaşanıyor muSelamlar internetim çok yavaş, Türk Telekom un
16/1 paketini kullanıyorum. 1 cihaz 720p izliyorum donuyor. Neler yapabilirim 24Mpbs paketine mi geçeyim?
Ne izliyorsun youtubeden video izlerken donma yapıyor mu ?Selamlar internetim çok yavaş, Türk Telekom un
16/1 paketini kullanıyorum. 1 cihaz 720p izliyorum donuyor. Neler yapabilirim 24Mpbs paketine mi geçeyim?
Mesela minecraft videoları, donuyor.Ne izliyorsun youtubeden video izlerken donma yapıyor mu ?
Hız yetmiyorsa 24e geçince daha rahatlar ama geç demek doğru olmazlar.
Video izlerken upload kullanmaz dowload kullanır.Mesela minecraft videoları, donuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Upload'la mı alakalı acaba?
16 download 720p için gayet yeterli 1080p bile izlenirMesela minecraft videoları, donuyor.
Dowload indirme upload yüklemedir yani video uploadlarken kısacası mesela youtubeden veri çekmek dowload veri yüklemek upload.Peki upload'ı nerelerde kullanır?
Youtube video yüklemek istediğin zaman kullanılır mesela yükleme işlerinde kullanılıyor.Peki upload'ı nerelerde kullanır?
O malum sitelerde benim 100Mbps internetle bile video donuyor yavVideo izlerken upload kullanmaz dowload kullanır.
Ben crackli dizi izliyorsunuz sandım.
Mesela minecraft videoları, donuyor.
Evet 85e kadar destekliyor.Video izlerken upload kullanmaz dowload kullanır.
Ben crackli dizi izliyorsunuz sandım.
16mbps için 720p60fps çok rahat yeterli fakat altyapınız vdsl destekliyorsa 24mbps geçebilirsiniz.
Bütçenize uyuyorsa geçebilirsiniz başkaları interneti kullanıyorken pinginiz daha stabil olur.Evet 85e kadar destekliyor.