WiFi kartın yerinden oynamış olabilir. PC'yi düşürdün mü?Selam arkadaşlar. Benim Laptopta 3-4 diş çeken yerde 2 diş zor çekiyor artık. Bunun nedeni nedir? Nasıl düzeltirim?
Düşürmedim diye hatırlıyorumPC'yi düşürdün mü?
Başka yerlerde modemin olduğu odada 1 diş görmüşlüğüm olduBaşka yerlerde de aynıysa WiFi kartında problem olabilir. Ama farklıysa, Modem'de problem var.
Çok yüksek ihtimalle sorun modemde, Aynı Ağa Bağlanan Cihazlarda da benzer problemler var mı?Düşürmedim diye hatırlıyorum
Başka yerlerde modemin olduğu odada 1 diş görmüşlüğüm oldu
Yok ha bu arada benim Wi-Fi 802.11.ac'e kadar destekliyor ve modem de 2.4 GHzÇok yüksek ihtimalle sorun modemde, Aynı Ağa Bağlanan Cihazlarda da benzer problemler var mı?
Fatura dan dolayı olabilirSelam arkadaşlar. Benim Laptopta 3-4 diş çeken yerde 2 diş zor çekiyor artık. Bunun nedeni nedir? Nasıl düzeltirim?
Fatura derken ne faturasıF
Fatura dan dolayı olabilir
Wifi driverin güncel mi?Selam arkadaşlar. Benim Laptopta 3-4 diş çeken yerde 2 diş zor çekiyor artık. Bunun nedeni nedir? Nasıl düzeltirim?
Wifi driverin güncel mi?
GüncelDriverı güncellemeyi deneyebilirsin.
Modemin altı üstü sağı solu dolu mu örneğin TV yada duvar kapı vs.Güncel
Tüm cihazlarda değil sadece laptopta sıkıntı varmış büyük ihtimal laptop kaynaklı sıkıntı.Modemin altı üstü sağı solu dolu mu örneğin TV yada duvar kapı vs.
Modem dolap gibi ama önü açık bir şeyde altında PC var. Modemin arkasında duvar var. Benim 3-4 diş çeken donra 2 diş zor çeken yerle modem arasında 1 oda varModemin altı üstü sağı solu dolu mu örneğin TV yada duvar kapı vs.