𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
Max tr serveri
aynen sorun yok telefondan da giriyorum pc den deBTK aciklama yapti, ülke genelinde internet bant daralttildi, sende bi sorun yok yane
taksim meydanında olduhocam tam olarak ne patlaması oldu? neden oldu bakıyorum internete sadece patlaması oldu diyor
pc imac 2009 model internet sağlayıcı türknetNerden bağlanıyorsunuz?
neden oldu işte onu soruyorumaynen sorun yok telefondan da giriyorum pc den de
Mesaj otomatik birleştirildi:
taksim meydanında oldu
terörneden oldu işte onu soruyorum
O kadar çok yalan yanlış bilgiler paylaşılıyor ki sosyal medyada haklı olarak kısıyorlar interneti.hükümetimiz ne alakaysa bu olay üzerine tüm ülkenin internetini kısıtladı, herhalde herkes acı çeksin diyor...
vpn ile twitter'a girnerde patlama oldu
bi bakımdan iyi yapıyorlar bir bakımdan kötü ben de %100 haksız bulmuyorum devleti bu konudaO kadar çok yalan yanlış bilgiler paylaşılıyor ki sosyal medyada haklı olarak kısıyorlar interneti.
DNS Değiştir olmasza VPN kullaninternetim steame giriyor discorda giriyor foruma giriyor fakat hız testi sitesine girmiyor youtube de video açmıyor
normalde resetle düzelirdi ama şimdi atmama rağmen düzelmiyor lütfen bi yardım edin
sebebi şu her ne kadar yanlış bulsam da kapatılmasını şu var ki bazı haber sayfaları eski patlamaları gösteriyorlar kimisi 100 ölü diyor bu tür kirlilikleri engellemek halkı tutmak için haber paylaşımı yapılabilecek sosyal mecralara kısıtlama getirildi. Aynı durumu 33 şehit verdiğimiz zaman da yaşamıştık.internetim steame giriyor discorda giriyor foruma giriyor fakat hız testi sitesine girmiyor youtube de video açmıyor
normalde resetle düzelirdi ama şimdi atmama rağmen düzelmiyor lütfen bi yardım edin