Furyy
80+ Bronze
Dahası
4k videolarda bekletme senin bilgisayarından kaynaklanıyor olabilir bnim eski pc 4k video açınca frame-frame gidiyordu yeni pcde direkt akıyorArkadaşlar internetim ekte ama videolar biraz geç açılıyor sonra ileri alınca biraz bekletiyor 4k Video izlerken kasıyor ama indirme ve yükleme hızı normal?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up
Televizyondan izliyorum.Kullandığınız uygulamanın önbelleğini temizlemeyi deneyin. Garip bir şekilde benim telefonumda işe yarıyor.
Televizyondan izliyorum tv4k4k videolarda bekletme senin bilgisayarından kaynaklanıyor olabilir bnim eski pc 4k video açınca frame-frame gidiyordu yeni pcde direkt akıyor
Internet hiziniz iyi olsa bile televizyon internet hizninizin hepsini kullanamiyordur. Her cihazin max limiti var internet olarak kullanabildigi diye biliyorumTelevizyondan izliyorum.
Televizyondan izliyorum tv4k
Valla bilgisayar ya da tablet pc olaaydi gorev yoneticisinden görebiliyordunuz fakat tvde nasil bakiliyor bilmiyorum.Nerden öğrenebilirimki nekadar kullanıldığını
Evde kaç kişi aktif kullaniyor bu çok önemli 100 megabit internette 100 pingde 480p video izleyemedigi mi hatırlıyorumArkadaşlar internetim ekte ama videolar biraz geç açılıyor sonra ileri alınca biraz bekletiyor 4k Video izlerken kasıyor ama indirme ve yükleme hızı normal?
Up