Neler Yeni

İnternetim kötü değil ama minecrafftta fazla ping alıyorum.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
İnternetim gayet iyi ancak minecraft oyununda sürekli ping giriyor hatta telefonumun internetini bağladım yine aynı sorun mesela şu anda sunucumuz var 1gb rami var survival oynuyoruz ama yinede ping giriyor rami iyi olan sunucularda pingim iyi oluyor arada ping giriyor rami düşük olan sunucularda ping giriyor ancak bu normal değil sadece bende oluyor arkadaşlarım da ping olmuyor sadece bende oluyor neden kaynaklıdır bu lütfen yardım edin.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sunucunun nasıl rami düşük olabilir ?

Arslann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Manas Arslan
ramin azsa oyun kasar ping girmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

sunucuyu sen fiziksel olarak mı kurdun yoksa online satın mı aldın

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arslann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Manas Arslan
o zaman aldığın siteyle iletişime geç senin internette bi sıkıntı yoksa prooyun da sıkıntı vardır.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
İnternetim gayet iyi ancak minecraft oyununda sürekli ping giriyor hatta telefonumun internetini bağladım yine aynı sorun mesela şu anda sunucumuz var 1gb rami var survival oynuyoruz ama yinede ping giriyor rami iyi olan sunucularda pingim iyi oluyor arada ping giriyor rami düşük olan sunucularda ping giriyor ancak bu normal değil sadece bende oluyor arkadaşlarım da ping olmuyor sadece bende oluyor neden kaynaklıdır bu lütfen yardım edin.
1-TAB'a bastığında internet çekim gücün kaç diş gözüküyor
2-F11'e bastığında FPS kaç gözüküyor kasılma anlarında..

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-TAB'a bastığında internet çekim gücün kaç diş gözüküyor
2-F11'e bastığında FPS kaç gözüküyor kasılma anlarında..
tabda internetim kötü gözüküyor ANCAK değil discordda vs sesim gayet iyi gidiyor pcye format atmama rağmen halen aynı sorun hadi diyelim SORUN BENDE turkcell 4.5g mobil verim ile bğlıyorum speed testte 20 download 10 upload çıkıyor halen aynı sorun tabda yine pingliyim ancak internetim gayet iyi. FPS im 70 120fps arası ortanın bi düşük ayarlarında kastığı anda 30fps felan oluyor ancak nadiren oluyor fpsim yüksek ikende lag sorunu ile karşılaşıyprum

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
tabda internetim kötü gözüküyor ANCAK değil discordda vs sesim gayet iyi gidiyor pcye format atmama rağmen halen aynı sorun hadi diyelim SORUN BENDE turkcell 4.5g mobil verim ile bğlıyorum speed testte 20 download 10 upload çıkıyor halen aynı sorun tabda yine pingliyim ancak internetim gayet iyi. FPS im 70 120fps arası ortanın bi düşük ayarlarında kastığı anda 30fps felan oluyor ancak nadiren oluyor fpsim yüksek ikende lag sorunu ile karşılaşıyprum
Survival modda Single oynarken aynı sorunla karşılaşıyor musunuz ?

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Çok acayip müşteri hizmetleriyle bir görüşün..
hayır sorun onlarda değil bende ama ne sorunu olabiir diye düşünüyorum arkadaşımn pc rami 3 onunki laglllllllllllı değil benimki laglı diğer oyunlarda lag sorunu yok sadece minecraftta

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
hayır sorun onlarda değil bende ama ne sorunu olabiir diye düşünüyorum arkadaşımn PC rami 3 onunki laglllllllllllı değil benimki laglı diğer oyunlarda lag sorunu yok sadece minecraftta
Ramle ilgili olsa survival single oynarken de karşılaşırsın bu droplarla.Sisteminde sıkıntı yok..

Top Bottom