usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
nasıl ya ayıp be sizin ev tam olarak nerde ben bi gta 5 indirsem olurmu
nasıl ya ayıp be sizin ev tam olarak nerde ben bi gta 5 indirsem olurmu
10 TL ücret alırımnasıl ya ayıp be sizin ev tam olarak nerde ben bi gta 5 indirsem olurmu
8tl ye anlaşalım10 TL ücret alırım
O zaman kraker ısmarlamam8tl ye anlaşalım
Bi dal sigaraya 24 saat vereyim8tl ye anlaşalım
olur kraker olmasın harbi nasıl yaptın ya internetin öyle olamaz değil demi gercekten öyle ise ne kadar ödüyonuzO zaman kraker ısmarlamam
Hadi büyüyü bozalım VDS sunucumun internetiolur kraker olmasın harbi nasıl yaptın ya internetin öyle olamaz değil demi gercekten öyle ise ne kadar ödüyonuz
ev interneti değil yani demi o ne oluyo tam olarak site sunucusu gibi bişeymiHadi büyüyü bozalım VDS sunucumun interneti
seninki sunucunun olabilir ama benimki değil ( 0.08 neHadi büyüyü bozalım VDS sunucumun interneti
bu hangi programAlıntıyı görüntüle
Bu hız fazla değil mi sizcede
Gta V falan 10DK da iniyor (!)
Üflesem daha hızlı internet olur
Uzaktan başka bir bilgisyara bağlanıyorum , bazı hosting firmalaraı var bunu kiralıyorlar serverlar felan için yani internet hosting firmasınınev interneti değil yani demi o ne oluyo tam olarak site sunucusu gibi bişeymi
tamamdır anladım teşekkürler içim rahatladı çünkü bu gerçekten ev interneti olsaydı bizim modeme işkence yapacaktım azcıkUzaktan başka bir bilgisyara bağlanıyorum , bazı hosting firmalaraı var bunu kiralıyorlar serverlar felan için yani internet hosting firmasının