İnternetim sarhoş gibi çalışıyor

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar ben sırf discorda gireyim diye vpn yükledim yükledikten sonra 2-3gundur vpn kullanarak girebildim sonra artık vpnsiz girebiliyorum ve girdiğim uygulamada yaklaşık 3-4 dk sonra kesiliyor uygulamadan çıktığımda internet geri geliyor nasıl çözeriz?

Hocam çok basit tek tıkla ping yükselmeden istediğiniz uygulamaya girebilirsiniz. Tamamen güvenilir. Aylardır kullanıyorum sıkıntısız oynuyorum. İsterseniz link atabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onedir hocam

Hocam ben bu sorunu diğer cihazlardadayken yaşıyorum
Hocam uygulamadan çıktığınız da düzeliyorsa uygulamada var sorun.

Hocam çok basit tek tıkla ping yükselmeden istediğiniz uygulamaya girebilirsiniz. Tamamen güvenilir. Aylardır kullanıyorum sıkıntısız oynuyorum. İsterseniz link atabilirim.

Hocam ben PC değilim yalnız

Ya discorda ses girdiğimde 2 3 dk sonra kesiliyor herhangi bir uygulaşmaya girdiğimde oluyor ama ben diğer telefondan vpn açmadan discord arayüzü veya yasaklanmış sitelere girebiliyorum

Tablet

Merhabalar ben sırf discorda gireyim diye vpn yükledim yükledikten sonra 2-3gundur vpn kullanarak girebildim sonra artık vpnsiz girebiliyorum ve girdiğim uygulamada yaklaşık 3-4 dk sonra kesiliyor uygulamadan çıktığımda internet geri geliyor nasıl çözeriz?
Saglayici kim

Ha hocam benimki farklı bir internet wenet diye bu firma
goodbyedpi kur

goodbyedpi kur

Abi herhaldee beni anlamadın ben discorda sese girnce 2 3 dk sonra internet gidiyor yani sorun tablette falan deil sorun modemde herhalde çünkü diğer cihazlarda vpnsiz giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,537
Üyeler
183,442
Son üye
TEKİNBEY
Geri