Neler Yeni

Yardım İnternetim sürekli yavaşlıyor anlayan bakabilir mi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İdealmi yoksa sıkıntılımı hocam
Yani şöyle söyleyeyim. SNR yani gürültü marjı 8 dB'nin altına düşerse sıkıntı başlar ama 1 Mbps'e kadar düşer mi emin değilim. Yani 8 sınırdır. Misal ben 7.7'de kullanıyorum sorunum yok.
Aaa harbi. Normalde ağız alışkanlığı indirme/yükleme olunca kafa karıştı bende. Pardon.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
Al hocam ucuz olanlardan evde bulunsun. Elektrikçi daha pahalıya gelir.
Bakacağım hocam almayı bende düşünüyorum basit bi iş için hem bekleyeceğim hem para vereceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani şöyle söyleyeyim. SNR yani gürültü marjı 8 dB'nin altına düşerse sıkıntı başlar ama 1 Mbps'e kadar düşer mi emin değilim. Yani 8 sınırdır. Misal ben 7.7'de kullanıyorum sorunum yok.
Dediğim gibi benim kblara kadar düştüğü oluyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
Türk telekom kullanıyorum normalde hızım 50mbps. Modemi ilk açınca sıkıntı yok ama birkaç saat sonra hızım çok düşüyor 1mpbs oluyor bazen kb derecesine düşüyor. DSL kablosunu çıkarıp taktığımda düzeliyor bi süre sonra tekrar düşüyor hız bunun sebebi nedir bıktım artık. 3ay önce bağlattım ve bağlattığımdan beri aynı sorun var.
Yardımı dokunursa diye bunuda bırakayım buraya
Alıntıyı görüntüle
Bende de aynı sorun vardı db değerlerini düşürdüm net biraz yavaşladı ama stabil en azından

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
Nasıl düşürdünüz db değerini ve kaç mbps den kaça düştü hocam
Ben nette araştırmam sonucu burda ki ayarlar ile oynadım 40tan 30'a düştü ama en azından 1mbps'e düşmüyor artık sabit 30 alıyorum

Ekler

• image-8.png
    image-8.png
    52 KB · Hit: 25

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
Ben nette araştırmam sonucu burda ki ayarlar ile oynadım 40tan 30'a düştü ama en azından 1mbps'e düşmüyor artık sabit 30 alıyorum
Tamamdır hocam bende deneyeceğim. Ama bu ayarlarla nasıl oynadınız bende değişmiyor çünkü

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
Tamamdır hocam bende deneyeceğim. Ama bu ayarlarla nasıl oynadınız bende değişmiyor çünkü
Valla modeme göre değişir herhalde netten modem markanı filan yaz bak değiştirme varmı nasıl yapılıyor

Top Bottom