İnternetim yavaşladı

arminus

80+
Reaksiyon skoru
169
Merhaba Kablonet kullancısıyım internet eskiden aşırı hızlıydı 2-3 mb/s arasında bir hızla indirirdi şimdi 200 kb/s oluyor youtube'de videoları 20-30bin Kbps arasında yüklerdi şimdi 1000-10bin arasında. 5-10 dakikalığına hızlanıyor, sonra tekrardan düşüyor. Bugün Movavi programını indirdim 3 mb/s'yi gördü ve daha sonrasında hep 2.5 MB/s'nin üstünde seyretti. Arada bi düştü ama tekrardan hızla yükseldi. Sorun beni artık sıkmaya başladı modemi resetledim olmuyor, bağlantıyı kestim bir daha girdim olmuyor. Hız testi yaptım bu sonuçlar geldi. Fakat şuanda upload.ee'ye dosya yüklüyorum 193 KB/s. Nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun.

Hız testi sonucu
Yükleme hızı

suanda sıkıntı var zaten

tamamda kardesım sadece suanda olmadı ki birkaç aydır böyle sanırsam.

Şuan genel bir sıkıntı var. Türk telekom kullanıyorum bende de bazı siteler dışında çalışmıyor

Şuan genel bir sıkıntı var. Türk telekom kullanıyorum bende de bazı siteler dışında çalışmıyor
dediğim gibi şuanda olan bir şey değil. 1-2 aydır bu sıkıntı vardı artık bezdim. SAMP oynuyorum RP serveri TR hostunda o yüzden ping yok Fransa hostunda olsa çoktan açmıştım bu konuyu. :D

Bende kablonet kullanıyorum değerlerde sorun yok, müşteri hizmetlerini arayın, ama şuan değil, şu internet ortamı kendine gelsin yoksa kolay bahane bulurlar :D.

Geri