Yardım İnternetim yüksek ping veriyor

Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar benim internetim 50mbs arkadaşımınki 35mbs ben 6mbs/sn ile ile indiriyorum o 3mb/sn ile ama oyunlarda misal valo onun pingi 15-20 benimki 30-40 ets2 de onun pingi 40 benimki 80 her oyunda böyle tarayıcıda bile gecikme oluyor sanki herkes ev internetini kullanıyormuş gibi ne yapmam lazım bunun ayarı varmıdır acaba benim bilmediğim

Arkadaşlar benim internetim 50mbs arkadaşımınki 35mbs ben 6mbs/sn ile ile indiriyorum o 3mb/sn ile ama oyunlarda misal valo onun pingi 15-20 benimki 30-40 ets2 de onun pingi 40 benimki 80 her oyunda böyle tarayıcıda bile gecikme oluyor sanki herkes ev internetini kullanıyormuş gibi ne yapmam lazım bunun ayarı varmıdır acaba benim bilmediğim
arka plada indirme yaparsan ping yükselir sunucu avrupa sunucu ortalama ping lokasyona göre değişir 20 / 60 min max 80 görür yoğunluga göre değişir

arka plada indirme yaparsan ping yükselir sunucu avrupa sunucu ortalama ping lokasyona göre değişir 20 / 60 min max 80 görür yoğunluga göre değişir
Arkada herhangi bir indirme yok hocam da sorun şu arkadaşım herzaman düşük alıyor ben herzaman yüksek alıyor aynı binadayiz

başka kullanan varsa onlardan örnek youtubede video izliyorsa ya da indirme yapılıyorsa birde sağlayıcı ile alakalı örnek türk Telekom varsa ama altyapı desteklemiyorsa o zaman böyle kopma yüksek ping alırsın ama genede bağlıyorlar iyice araştır bağlatırken internet sana tavsiyem değiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,453
Üyeler
190,918
Son üye
Reznov.
Geri