Neler Yeni

Yardım İnternetimde bir sıkıntı mı var?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
internetim gayet stabil işlerken son 2-3 gündür videolarda takılmalar yaşıyorum normalde 10mbps download olan paketimizi ailem 1 ay kadar önce tarife değişikliğine gitmiş ve 30 mbps olarak değişmiş (bundan haberim yoktu) ve bahsettiğim gibi 2-3 gündür videolar takılıyor sayfalar geç açılıyor(operagx-chrome-edge olmak üzere 3 tarayıcıda denedim hepsinde aynı sorun var ) steamden indirmelerim yavaşladı eskiden 1.1 taş çatlasın 1.2 ile indiriyordum oyunları tarife değişikliğinden sonra baktığımda 3.2 lere kadar çıktığını farkettim ve biraz indirme yaptım (yaklaşık 50gb) bu günlerde ise steamden indirme hızım 600kb lara kadar düşüyor ve maksimum 1.0mb ı görüyor bu sorunlar neyden kaynaklanıyor olabilir? nasıl çözebilirim?

Bu googledan aldığım speed test sonucu
1602448786791.png

Bu operagxten aldığım speed test sonucu
1602449040978.png

Bu ise bu sabah 10 civarı opera gxten aldığım değerler
1602449082472.png

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
internetim gayet stabil işlerken son 2-3 gündür videolarda takılmalar yaşıyorum normalde 10mbps download olan paketimizi ailem 1 ay kadar önce tarife değişikliğine gitmiş ve 30 mbps olarak değişmiş (bundan haberim yoktu) ve bahsettiğim gibi 2-3 gündür videolar takılıyor sayfalar geç açılıyor(operagx-chrome-edge olmak üzere 3 tarayıcıda denedim hepsinde aynı sorun var ) steamden indirmelerim yavaşladı eskiden 1.1 taş çatlasın 1.2 ile indiriyordum oyunları tarife değişikliğinden sonra baktığımda 3.2 lere kadar çıktığını farkettim ve biraz indirme yaptım (yaklaşık 50gb) bu günlerde ise steamden indirme hızım 600kb lara kadar düşüyor ve maksimum 1.0mb ı görüyor bu sorunlar neyden kaynaklanıyor olabilir? nasıl çözebilirim?

Bu googledan aldığım speed test sonucu
Alıntıyı görüntüle

Bu operagxten aldığım speed test sonucu
Alıntıyı görüntüle

Bu ise bu sabah 10 civarı opera gxten aldığım değerler
Alıntıyı görüntüle
Hat değerlerini atar mısın ?
SSler hatalı

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Anladığım kadarıyla aileniz 30mbps değişiklik yapmış ve siz 10 mu alıyorsunuz ? Yoksa 24 mü ?
30 alıyordum bir ara fakat şu son 1-2 gündür alamıyorum eski paketten (10 luk olan) daha kötü şu anda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla aileniz 30mbps değişiklik yapmış ve siz 10 mu alıyorsunuz ? Yoksa 24 mü ?
sabah 24 alıyordum mesela şu anda 8-9 civarı alıyorum

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
30 alıyordum bir ara fakat şu son 1-2 gündür alamıyorum eski paketten (10 luk olan) daha kötü şu anda
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabah 24 alıyordum mesela şu anda 8-9 civarı alıyorum
Hmmm Türktelekom müşteri temsilcisiyle görüşün oda olmazsa arıza kaydı oluşturun

Top Bottom