Neler Yeni

Yardım İnternetimde bir sıkıntı mı var?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yeni olmasının önemi yok sorun derken crackli oyun indirmişsinizdir virüs bulaşmıştır gibi,sanmıyorum fakat bazen virüsler interneti etkiliyor.
crackli bir oyun indirmedim ayrıca şu anda telefonumda denedim videolar 360p açılıp daha sonradan 480e çıkıyor ama hiçbir şekilde otomatik olarak 720 ve üstü gelmiyor pc denediğimde ise 480 açılıyor videolar 720ye aldığım zaman videonun altındaki bar yavaş yavaş doluyor ve takılıyor arada

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
T
crackli bir oyun indirmedim ayrıca şu anda telefonumda denedim videolar 360p açılıp daha sonradan 480e çıkıyor ama hiçbir şekilde otomatik olarak 720 ve üstü gelmiyor PC denediğimde ise 480 açılıyor videolar 720ye aldığım zaman videonun altındaki bar yavaş yavaş doluyor ve takılıyor arada
Telefonda otomatik gelmesini beklemeyin elle 1080p çekin modemin yanındayken takılma yapmaması lazım.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
T

Telefonda otomatik gelmesini beklemeyin elle 1080p çekin modemin yanındayken takılma yapmaması lazım.
evet hiç takılma olmadı ileri geri sardığımda da bir problem olmadı gayet akıcı izleyebildim modemin yanındayken

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
evet hiç takılma olmadı ileri geri sardığımda da bir problem olmadı gayet akıcı izleyebildim modemin yanındayken
Pc nizi en iyi siz bilirsiniz sorun modem-pc arasında kablodan değilse pcnizde sorun.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
PC nizi en iyi siz bilirsiniz sorun modem-PC arasında kablodan değilse pcnizde sorun.
kablo uzun biraz 12 metre civarı görmediğim yerlerinde eziklikler olmuş olabilir belki ondan kaynaklıdır yarın bir kontrol edicem cat5 kablo bu arada

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
kablo uzun biraz 12 metre civarı görmediğim yerlerinde eziklikler olmuş olabilir belki ondan kaynaklıdır yarın bir kontrol edicem cat5 kablo bu arada
Şöyle genelde akşam saatlerinde oluyorsa,sanmıyorum.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şöyle genelde akşam saatlerinde oluyorsa,sanmıyorum.
yarın sabah tekrar kontrol edicem ne durumda yine sıkıntı olursa kabloyla bilgisayarı inceleyeceğim yardımın için sağ ol yarın tekrar yazarım

Top Bottom