Neler Yeni

Yardım İnternetimden Tam Hız Alamıyorum

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
arkadaşlar ben türk telekom 10 mbps tarfie kullanıyorum tam hız alamıyorum ne yapmalıyım normal midir ?

Müşteri Hizmetlerini arayıp altapın VDSL e uygun mu diye bir sordur eğer evet derlerse VDSL e geçmeni tavsiye ederim. Kendim VDSL hipernet 100mbps tarifesini kullanıyorum fiyat biraz tuzlu maalesef ama 80mbps download 8 upload alıyorum

Emre Baş

80+ Gold
kimse alamıyor herkezde aynı

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri Hizmetlerini arayıp altapın VDSL e uygun mu diye bir sordur eğer evet derlerse VDSL e geçmeni tavsiye ederim. Kendim VDSL hipernet 100mbps tarifesini kullanıyorum fiyat biraz tuzlu maalesef ama 80mbps download 8 upload alıyorum
altyapım en fazla 10 mphs destekliyormuş

Learch

80+
Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayrılabiilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam
Bu bende işe yaramıştı denemen de fayda var yapıp atar mısın ?

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayrılabiilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam
Bu bende işe yaramıştı denemen de fayda var yapıp atar mısın ?
yapmıştım bunu

Learch

80+
benim de 10 mbps paketi turk telekom bundan once 5.2 olan internet hızım bundan sonra 8.9- 9.5 arası olmaya başlamıştı.
müşteri hizmetlerini arayıp konuş bir kaç kere boyle devam ederse internetimi değiştireceğimden bahsetmiştim 3 aylık ozel kampanya yapmışlardı

Top Bottom