ama internetim var kullanıyorum şuan nasıl oluyorAltyapı yok. @alpolojix / Leroxy
Nasıl yani?ama internetim var kullanıyorum şuan nasıl oluyor
yeniyim mahallede 2. dediğiniz yapamamÜmit Önal'a e-posta yaz altyapı isteğinde bulunduğunu belirt ve numaran ile adresini yazıp yolla, onlar sana dönerler. Bir de 15-20 kişi falan imza toplayıp müdürlüğe başvuru yapabilirsin.
internetim var şuan kullanıyorum evde nasıl oluyor.Ümit Önal'a e-posta yaz altyapı isteğinde bulunduğunu belirt ve numaran ile adresini yazıp yolla, onlar sana dönerler. Bir de 15-20 kişi falan imza toplayıp müdürlüğe başvuru yapabilirsin.
O zaman TT'nin yeni altyapı getirmesini bekle dostum.yeniyim mahallede 2. dediğiniz yapamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
internetim var şuan kullanıyorum evde nasıl oluyor.
?dairede bir adet giriş var ethernetin yanındaki kablo ismini unuttum.ordan modeme bağlı öyle internet bağlanıyorNasıl yani?
getirirmiki.anlamadımO zaman TT'nin yeni altyapı getirmesini bekle dostum.
netspeedtt4.png olan fotoğraftaki testi nerden yapabilirim ?
ttden nerden sorunumu belirtimem gerek.nereden eposta atıcamO zaman TT'nin yeni altyapı getirmesini bekle dostum.
Müsait olunca döneceğimnetspeed
Mesaj otomatik birleştirildi:
ttden nerden sorunumu belirtimem gerek.nereden eposta atıcam
tamam knk.millenicomu aradım türktelekoma bağlıymış.alttapı işlerini onlar ilgileniyormuş.sizin dediğiniz gibiMüsait olunca döneceğim
şimdi ne yapmam gerektamam knk.millenicomu aradım türktelekoma bağlıymış.alttapı işlerini onlar ilgileniyormuş.sizin dediğiniz gibi