Neler Yeni

Yardım İnternetin ara ara anlık gidip gelmesi

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar son zamanlarda internetim 5 sn lik gidip geliyor anlamsız şekilde. Kablonet'i aradım sinyalde kopma yok dediler. O anda modem ışıkları da gitmiyor adaptörden sıkıntı olma ihtimalı var mı ? Eskiden yoktu ama bu modart m9 kasadan sonra olmaya başladı ya da tesadüf de olabilir.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Bende de aynı sorun var. Laptop'ta sürekli kopuyor ne yaptıysam olmadı; driver güncelledim, bios güncelledim, işletim sistemi bile değiştirdim. Vodafone kullanıyordum aradım düzelttik dediler, kısa süreliğine düzeldi sonra yine başladı. İnternet gidiyor 1 tik gözüküyor sonra o da gidiyor 10 sn ya da da uzun bir süre sonra geri geliyor. Bazı zamanlar düzgün çalışırken bazen çok fazla kesiliyor. Saate bağlı olarak da değişiyor yabancı forumlar, türk forumlar ve bir çok sitede araştırdım cevap yok. En son 2.4 ghz mouse ile internet çakışıyor diye düşündüm ama eğer öyle olsa sürekli giderdi. Sorunu çözmende kolaylıklar dilerim. Beni oyundan soğuttu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca forumda hiçkimse yardımcı olmuyor olamıyor. Driver güncel mi? diyorlar sonra hiçbir şey yok. Sonra iş internernet kartında sorun var oluyor.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı sorun var. Laptop'ta sürekli kopuyor ne yaptıysam olmadı; driver güncelledim, bios güncelledim, işletim sistemi bile değiştirdim. Vodafone kullanıyordum aradım düzelttik dediler, kısa süreliğine düzeldi sonra yine başladı. İnternet gidiyor 1 tik gözüküyor sonra o da gidiyor 10 sn ya da da uzun bir süre sonra geri geliyor. Bazı zamanlar düzgün çalışırken bazen çok fazla kesiliyor. Saate bağlı olarak da değişiyor yabancı forumlar, türk forumlar ve bir çok sitede araştırdım cevap yok. En son 2.4 ghz mouse ile internet çakışıyor diye düşündüm ama eğer öyle olsa sürekli giderdi. Sorunu çözmende kolaylıklar dilerim. Beni oyundan soğuttu.

Ayrıca forumda hiçkimse yardımcı olmuyor olamıyor. Driver güncel mi? diyorlar sonra hiçbir şey yok. Sonra iş internernet kartında sorun var oluyor.
Sorma ya etkinlik aralrında oyun gidiyor ve DC oluyorum heves kalmıyor enteresan şekilde

Bu aralar evet bir kaç sorunum oluyordu konuyu yükseltmekten artık hakkım kalmıyordu görülüyor ama bir bilen olmuyor galiba hiç etkileşim olmuyordu bundan önce dünya kadar yorum yağıyordu acaba bu deprem olaylarından insanlar bakamıyor mu diye düşünüyorum sağlık olsun ne diyelim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,623
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom