Neler Yeni

internetin uzak mesafede cekmesini sağlamak

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Yeni eve tasindimizdan beri internetimiz salon haric diyer yerlerde cok az cekiyor bunu uzak mesafede cekmesi icin ne yapilir router aldik biz ama çok faydali olmadi bende uzun zamandir kullanmiyorum bidaha kurmayi denicem router ama routerden baska yontemle bunun cozumu varmi

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Yeni eve tasindimizdan beri internetimiz salon haric diyer yerlerde cok az cekiyor bunu uzak mesafede cekmesi icin ne yapilir router aldik biz ama çok faydali olmadi bende uzun zamandir kullanmiyorum bidaha kurmayi denicem router ama routerden baska yontemle bunun cozumu varmi
Kaliteli olmayan wifi arttırıcılardan uzak durun. Bir zamanlar ucuz diye almıştım bir tane 35mbps inti 0.5mbps ye kadar indirmişti.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Knk almistik tp link kin kaliteli bi taneydi 200 TL ye almistik tp link c20 ac 750 mi neydi
O zaman bilemeyeceğim ama benim aldığım hiç bir işe yaramamıştı hatta dediğim gibi interneti 70 kat aşağı çekiyordu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bundan alabilirsin, modem ile interneti kullandığın bölgenin ortasında bir yere koy gayet iyi çeker diye düşünüyorum.
Elimse bundan var ama çok ise yaramadi

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Bunlara para vermene gerek yok. Evin merkezine konumlandirin. Yuksek bir yerde dursun ve etrafini kapatmayin yeter.
120-130 m2 ye kadar kullanabilirsiniz rahatlikla.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akyel
Her ev aynı değil, o nedenle çözüm de tek değil. Bazı evlerde duvarlar kalın oluyor veya bol koridor nedeniyle sinyal her tarafa ulaşamıyor falan. O zaman sinyal genişleticiler de çözüm olamayabiliyor. Eğer bütçe varsa en kesin çözüm mesh sistemleri veya powerline adaptör. Sinyal genişleticiye göre iki ürün grubu da daha pahalı ama boşa harcamamış olursun paranı. şu iki modele bakmanı öneririm:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,435
Üyeler
167,979
Son üye
serkan.d
Top Bottom