İnternetsiz 180 gün nedir?!

Oraya internet altyapı için ekip gönderiyorum.
Ben daha iyisini yazayım da gör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayın Ensar Bozoğlu,
Öncelikle hizmet alamadığınız için üzüntülerimizi bildiririz.
Şikayetinizi ilgili birime ilettik.
Değerlendirme sonrası sonuç tarafınıza bildirilecektir.
Mümkün olan en kısa sürede hizmet gereksinimleri karşılanmaya yönelik işlemler başlatılacaktır.

Caner KÖSEDAĞ
Müşteri Temsilcisi

(!)

Son düzenleme:
Bina yeni yapıldığına göre binanın altında sistem vardır eğer öyle ise daire numaranızı verip sisteme giriş yapmaları gerekir sonrası başvuru zaten😄
Ya aga bina 10-12 yıllık kimsemi gidip altyapı başvurusu yapmamıştır yani çok saçma değilmi sence

Şü
Ben daha iyisini yazayım da gör.

Sayın Ensar Bozoğlu,
Öncelikle hizmet alamadığınız için üzüntülerimizi bildiririz.
Şikayetinizi ilgili birime ilettik.
Değerlendirme sonrası sonuç tarafınıza bildirilecektir.
Mümkün olan en kısa sürede hizmet gereksinimleri karşılanmaya yönelik işlemler başlatılacaktır.

Caner KÖSEDAĞ
Müşteri Temsilcisi

(!)
Lüğtfeeeeeğnnn

Vodafone Redbox ya da Turkcell Superbox alabilirsin
Çok ping olur diyolla sabit 100 Ping oynamak istemiyorum

önce tatlı dille anlat sıkıntı yaşarsan bence sert davran

önce tatlı dille anlat sıkıntı yaşarsan bence sert davran
İşe yarıyormu

Bunalıma girdim gerçekten kıymetini bilmemiz lazımmış pingliydi mingliydi ama gene idare ediyordu kerata şimdi onu mumla arıyorum siz siz olun internetinizin kıymetini bilin arkadşlar

Komşunla anlaş fiyatın yarısını filan vermeyi teklif et sonra menzil artırıcı al . Güzel bir internet olmaz ama en azından video izlersin .

Yeni taşındığım binada Türk telekom altyapı yok diyor fakat binada kullananlar var yani taşındığımız binada 2 yan bina İstanbulda ana cadde üzeri bide adamlar 180 gün içinde gelir kesin diyor ben ne yapayım daha taşınalı 2 gün oldu ve internetsiz kalmaktan çoktan bıktım bile hiçbişey yapamıyorum mobil internetimde sadece derslere girebiliyorum video falan izleyemiyorum televizyon desen zaten boş boş şeyler kısacası duvarlar üstüme üstüme geliyor bana yardımcı olun arkadaşlar 😄
Onlarla anlaşıp interneti yükseltip ortak olmayı deneyin

Komşunla anlaş fiyatın yarısını filan vermeyi teklif et sonra menzil artırıcı al . Güzel bir internet olmaz ama en azından video izlersin .
Bir süre böyle idare edersin.

Bir süre böyle idare edersin.
Bakalım yarın il ttnet müdürlüğüne gidicez eğer olmazsa denenebilir

Anlamadığım şey dağdada yaşamıyorum İstanbul’un göbeği gopta oturuyorum aga nasıl böyle bir durumla karşılaşabiliyorum

Sorunu çözene kadar komşularınızfan biriyle ortak kullanın

Geri