İnternet ile.Merhaba gta 5 indirmek istiyorum ancak internet altyapısı yok nasıl oyun indirebilirim.
Merhaba gta 5 indirmek istiyorum ancak internet altyapısı yok nasıl oyun indirebilirim.
aynen böyle bi arkadaşından bi yerden oyunu alıp kurarsın onun dışında internet olmadan imkansızMahalle bilgisayarcısından cd alarak
Tek seferlik taşınabilir internetlerden al. Vın mıydı neydi bişey deniliyordu.Merhaba gta 5 indirmek istiyorum ancak internet altyapısı yok nasıl oyun indirebilirim.
Sakın bunu yapma 5 sene farklı farklı servis sağlayıcılarınınkini kullandım hepsi aynı tezeğin laciverti hepsi rezaletTek seferlik taşınabilir internetlerden al. Vın mıydı neydi bişey deniliyordu.
Tek seferlik yapsın dedik zaten 5 sene kullanmayacak. Senin önerine bakalım. Vahiy yoluyla. Doğru düzgün öneri de vermemişsin napsın adam o zaman?Sakın bunu yapma 5 sene farklı farklı servis sağlayıcılarınınkini kullandım hepsi aynı tezeğin laciverti hepsi rezalet
Vınn ile gta 5 nasıl indirsin hacı? 5 bilemedin 10Gb oluyor maksimum onlar. Seninki çok güzel ya zaten benimkine laf ation.Tek seferlik yapsın dedik zaten 5 sene kullanmayacak. Senin önerine bakalım. Vahiy yoluyla. Doğru düzgün öneri de vermemişsin napsın adam o zaman?
Oyun CD'si alarak.Merhaba gta 5 indirmek istiyorum ancak internet altyapısı yok nasıl oyun indirebilirim.