İnternette 40 TL olan tevrat d&r da 70 TL'ye alınır mı ?

Dostum yine islam inancına göre cevap veriyorsun, biz de bunu söylüyoruz sana. Diğer dini kitapların tahrif edildiği islamiyette geçiyor
Yani şöyle bir şey var ben İslam'a bağlı olduğum için bu konularda delillerim Kur'an dan geliyor ama siz Kur'an ı benim gibi en güvenilir delil kaynağı olarak görmediğiniz için bu konularda anlaşamıyoruz hiçbir şekilde, çünkü siz Kur'an ı kabul etmeyeceksiniz, bende Kur'an dan başka bir delil kabul etmeyeceğim bu yüzden en iyisi konuyu kapatmak gibi duruyor.

Yani şöyle bir şey var ben İslam'a bağlı olduğum için bu konularda delillerim Kur'an dan geliyor ama siz Kur'an ı benim gibi en güvenilir delil kaynağı olarak görmediğiniz için bu konularda anlaşamıyoruz hiçbir şekilde, çünkü siz Kur'an ı kabul etmeyeceksiniz, bende Kur'an dan başka bir delil kabul etmeyeceğim bu yüzden en iyisi konuyu kapatmak gibi duruyor.
Dostum ben de müslümanım, ancak dini duygularımı kenara koyarak değerlendirme yapıyorum. İslamiyet inancı hariç herhangi bir delil var mı elimizde diğer dinlerin kitaplarının değiştirildiğine? Yok. O yüzden objektif olarak bakınca elle tutulur KESİN delil yok :)

1:

2: 3. ile ayni cevap
3: Yani bütün demeyelim ama Tevrat İncil ve Zebur tahrif edildi.
Tevrat ve İncil’in tahrif edildiğini, Kur’an-ı Kerim şöyle haber vermektedir:
''Bir rivayete göre''
''Tevrat ve İncil’in tahrif edildiğini, Kur’an-ı Kerim şöyle haber vermektedir''

Dostum ben de müslümanım, ancak dini duygularımı kenara koyarak değerlendirme yapıyorum. İslamiyet inancı hariç herhangi bir delil var mı elimizde diğer dinlerin kitaplarının değiştirildiğine? Yok. O yüzden objektif olarak bakınca elle tutulur KESİN delil yok :)
Karşı tarafa bakara karar vermek önemlidir evet ama konu din olunca üç delil vardır sadece bizim için
  1. Kur'an
  2. Hadis
  3. Alimlerin İcması (Alimler tarafından doğru olarak kabul edilen görüş)
Ben bu inançla ilerliyorum zaten eğer piyasada ki Güvenilir alimlerin tercümesi yapılmış Tevhid kitaplarına bakarsan böyle gösteriyor.

Karşı tarafa bakara karar vermek önemlidir evet ama konu din olunca üç delil vardır sadece bizim için
  1. Kur'an
  2. Hadis
  3. Alimlerin İcması (Alimler tarafından doğru olarak kabul edilen görüş)
Ben bu inançla ilerliyorum zaten eğer piyasada ki Güvenilir alimlerin tercümesi yapılmış Tevhid kitaplarına bakarsan böyle gösteriyor.
Biz de diyoruz ki; tarih, bilim ve delil. İslamiyet hariç hiçbir kaynak bu kitapların değiştirildiğini göstermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,343
Üyeler
192,688
Son üye
celilheism
Geri