Yağız00 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 448 Dahası Reaksiyon skoru 233 İsim Ebrar Yağız Tanrıseven 10 Kasım 2020 #14 Üstteki Mbps yani megabit per secon. 3.8 megabyte falan indiriyor saniyede. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Kasım 2020 @Metehann
Üstteki Mbps yani megabit per secon. 3.8 megabyte falan indiriyor saniyede. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Kasım 2020 @Metehann
M Metehann 80+ Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 56 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Metehan Nalcı 10 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Lames yazmış: Üstteki Mbps yani megabit per secon. 3.8 megabyte falan indiriyor saniyede. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Kasım 2020 @Metehann Devamı için tıklayın... Yani netlerde bi fark yokmu ayni hesaba geliyo ozaman ben 35 mb net verince o hizla indirme yapiyo saniyodum
Lames yazmış: Üstteki Mbps yani megabit per secon. 3.8 megabyte falan indiriyor saniyede. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Kasım 2020 @Metehann Devamı için tıklayın... Yani netlerde bi fark yokmu ayni hesaba geliyo ozaman ben 35 mb net verince o hizla indirme yapiyo saniyodum
Yağız00 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 448 Dahası Reaksiyon skoru 233 İsim Ebrar Yağız Tanrıseven 10 Kasım 2020 #16 Metehann yazmış: Yani netlerde bi fark yokmu ayni hesaba geliyo ozaman ben 35 mb net verince o hizla indirme yapiyo saniyodum Devamı için tıklayın... Hayır. saniyede indirdiğin megabyte = Speedtest download sonucun (mbps cinsinden) / (bölü) 8
Metehann yazmış: Yani netlerde bi fark yokmu ayni hesaba geliyo ozaman ben 35 mb net verince o hizla indirme yapiyo saniyodum Devamı için tıklayın... Hayır. saniyede indirdiğin megabyte = Speedtest download sonucun (mbps cinsinden) / (bölü) 8
M Metehann 80+ Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 56 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Metehan Nalcı 10 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Lames yazmış: Hayır. saniyede indirdiğin megabyte = Speedtest download sonucun (mbps cinsinden) / (bölü) 8 Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim bende kac gundur nette sorun var saniyorum onla ugrasiyorum
Lames yazmış: Hayır. saniyede indirdiğin megabyte = Speedtest download sonucun (mbps cinsinden) / (bölü) 8 Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim bende kac gundur nette sorun var saniyorum onla ugrasiyorum