rez benide etiketleyinBilgisayar aldım fakat boş boş kullanmak istemiyorum. Ne yapıp kazanabilirim ?
peki hocam sizin bildiğiniz aktif ve az komisyonlu, tr de kullanılabilen (paypal olmadığı için) güvenilir bir site var mıFreelancer sitelerine göz gezdir yapabileceğini düşündüğün veya beğendiğin işlerin alanlarını araştır, fikir edinirsin.
Bionluk var.peki hocam sizin bildiğiniz aktif ve az komisyonlu, tr de kullanılabilen (paypal olmadığı için) güvenilir bir site var mı
hocam tamam fakat önemli olan bunları nasıl yapacağınİnternet üzerinden para kazanmanın birçok yolu vardır. İşte bazı öneriler:
1. **Freelance Çalışmalar:** Yeteneklerinize uygun çeşitli freelance işler bulabilirsiniz. Örneğin, yazı yazma, grafik tasarım, programlama vb.
2. **Online Satış:** El yapımı ürünler, sanat eserleri veya kullanmadığınız eşyaları internet üzerinden satabilirsiniz.
3. **Affiliate Marketing:** Başkalarının ürünlerini tanıtarak satışlardan komisyon kazanabilirsiniz.
4. **Dijital Ürünler:** E-kitaplar, online kurslar veya diğer dijital ürünler oluşturarak satabilirsiniz.
5. **Blog veya YouTube Kanalı:** İlginç içeriklerle bir blog veya YouTube kanalı oluşturarak reklam gelirleri veya sponsorluklar elde edebilirsiniz.
6. **Anketlere Katılma:** Bazı siteler, online anketlere katılarak küçük miktarlarda para veya hediye kartları kazanmanıza olanak tanır.
7. **Freelance Yazı:** İyi bir yazma beceriniz varsa, makale yazarak veya içerik oluşturarak para kazanabilirsiniz.
8. **Fotoğraf Satışı:** İyi çekilmiş fotoğraflarınızı stok fotoğraf sitelerinde satışa sunabilirsiniz.
9. **Uygulama Geliştirme:** Programlama bilginiz varsa, mobil uygulamalar geliştirerek gelir elde edebilirsiniz.
Unutmayın ki internetten para kazanmak sabır, çaba ve tutarlılık gerektiren bir süreçtir. Kendi yeteneklerinizi ve ilgi alanlarınızı değerlendirerek hangi yöntemin size uygun olduğunu belirleyebilirsiniz.
ChatGPT
Araştırmalar yaparak eğitim alarak varsa bütçemiz kursuna gitmek vb.hocam tamam fakat önemli olan bunları nasıl yapacağın