Alabilirsin herhangi bir zararı yok ben Win 10 pro key aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Arkadaşlar ben yeni sistem aldım Windows etkinleştirmek istiyorum. İnternette ucuz fiyatlara keyler var o keyler güvenli midir alıp kullansam bilgisayara zararı olur mu?
Çoğu sahte ve format atınca giden keyler ama bir zararı olmuyor iş görüyor. Ek key almadan bunu da yapabilirsiniz.Arkadaşlar ben yeni sistem aldım Windows etkinleştirmek istiyorum. İnternette ucuz fiyatlara keyler var o keyler güvenli midir alıp kullansam bilgisayara zararı olur mu?
yalnız kms sunucusuna bağlaniyor bu onun yerine key almak daha mantıklıÇoğu sahte ve format atınca giden keyler ama bir zararı olmuyor iş görüyor. Ek key almadan bunu da yapabilirsiniz.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Offline sunucuların bir zararı yok. Ben önceden key alıyordum kaybediyordum falan şimdi bunu yapıp geçiyorum.yalnız kms sunucusuna bağlaniyor bu onun yerine key almak daha mantıklı
20 tl için o riski ben almam şahsen alanada bol şansOffline sunucuların bir zararı yok. Ben önceden key alıyordum kaybediyordum falan şimdi bunu yapıp geçiyorum.
3 yıldır kullanıyom hiç bişi olmadıyalnız kms sunucusuna bağlaniyor bu onun yerine key almak daha mantıklı
illa bişi olmasımı gerekiyordu3 yıldır kullanıyom hiç bişi olmadı
Hayatta bol şanslarilla bişi olmasımı gerekiyordu
boş yapma bro git 3 yıl daha kullanHayatta bol şanslar
Nerde boş yaptımboş yapma bro git 3 yıl daha kullan
Ne bu üslup? Konuya yazdığın ilk yanıttan beri milletle alay etmeye çalışmışsın, derdin ne? Adam akıllı belirtemiyor musun sen fikrini?boş yapma bro git 3 yıl daha kullan