Neler Yeni

İNTERNETTE UCUZA SATILAN WİNDOWS KEYLER GÜVENLİ Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
Dostum bende aldım aldığım gibi key verildi kullandım hiç sıkıntı yaşamadım.Catır çatır kullanabilirsin gelecekte sıkıntı olurmu bilmiyorum

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
arkadaşlar en sonki konuma bakarmısınız yardıma ihtiyacım var

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bu senin dediğin ne biliyormusun ben 3 yıldır sigara kullaniyorum ama bişi olmuyor dıştan mükemmelsin ama için gidiyor :kedi:
3 yıldır düzenli olarak virüs taraması vs. yapıyorum, bilgisayarda önemli bilgiler depoluyorum, oyun oynuyorum ve hiç bir türden sıkıntı olmadı. Fakat konuya yazdığın ilk mesajdan tut bu mesajına kadar bilip bilmeden bir sonuca varmaya çalışıyorsun fakat varamıyorsun. Ayrıca kullandığın emojilere bakılırsa alay edici bir tavırla yazıyorsun.

WhoCares

80+ Gold
3 yıldır düzenli olarak virüs taraması vs. yapıyorum, bilgisayarda önemli bilgiler depoluyorum, oyun oynuyorum ve hiç bir türden sıkıntı olmadı. Fakat konuya yazdığın ilk mesajdan tut bu mesajına kadar bilip bilmeden bir sonuca varmaya çalışıyorsun fakat varamıyorsun. Ayrıca kullandığın emojilere bakılırsa alay edici bir tavırla yazıyorsun.
virus programları her virus u bulsaydi oho :kekw: tamam siz kms kullanmaya devam edin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
virus programları her virus u bulsaydi oho :kekw: tamam siz kms kullanmaya devam edin
Bulmasa bile performans düşüklüğü veya her hangi anormal bir şey yaşardım, fakat yaşamadım. Ayrıca konuyu boşuna kirletmeye devam ediyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
Hocam tartışmaya gerek yok,Kullananlar varsa fikir uretsin gereksiz konuyu başka yerlere taşımayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yaklaşık 2 senedir kullanıyorum virüs taraması elbette yaptım, yapmadan önce alacağınız risk kendinizedir.

Top Bottom