alay niye edeyim sen öyle algilamış olabilirsinNe bu üslup? Konuya yazdığın ilk yanıttan beri milletle alay etmeye çalışmışsın, derdin ne? Adam akıllı belirtemiyor musun sen fikrini?
alay niye edeyim sen öyle algilamış olabilirsinNe bu üslup? Konuya yazdığın ilk yanıttan beri milletle alay etmeye çalışmışsın, derdin ne? Adam akıllı belirtemiyor musun sen fikrini?
bu senin dediğin ne biliyormusun ben 3 yıldır sigara kullaniyorum ama bişi olmuyor dıştan mükemmelsin ama için gidiyorNerde boş yaptım
Ya sosyal yeteneğin zayıf ya da hala kışkırtma peşindesin.alay niye edeyim sen öyle algilamış olabilirsin
3 yıldır düzenli olarak virüs taraması vs. yapıyorum, bilgisayarda önemli bilgiler depoluyorum, oyun oynuyorum ve hiç bir türden sıkıntı olmadı. Fakat konuya yazdığın ilk mesajdan tut bu mesajına kadar bilip bilmeden bir sonuca varmaya çalışıyorsun fakat varamıyorsun. Ayrıca kullandığın emojilere bakılırsa alay edici bir tavırla yazıyorsun.bu senin dediğin ne biliyormusun ben 3 yıldır sigara kullaniyorum ama bişi olmuyor dıştan mükemmelsin ama için gidiyor
virus programları her virus u bulsaydi oho tamam siz kms kullanmaya devam edin3 yıldır düzenli olarak virüs taraması vs. yapıyorum, bilgisayarda önemli bilgiler depoluyorum, oyun oynuyorum ve hiç bir türden sıkıntı olmadı. Fakat konuya yazdığın ilk mesajdan tut bu mesajına kadar bilip bilmeden bir sonuca varmaya çalışıyorsun fakat varamıyorsun. Ayrıca kullandığın emojilere bakılırsa alay edici bir tavırla yazıyorsun.
Bulmasa bile performans düşüklüğü veya her hangi anormal bir şey yaşardım, fakat yaşamadım. Ayrıca konuyu boşuna kirletmeye devam ediyorsunvirus programları her virus u bulsaydi oho tamam siz kms kullanmaya devam edin