Neler Yeni

İnternetten alışveriş yapılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar internetten laptop almayi düşünüyorum 17 k ya hepsiburadan, trendyoldan turkselpasaj veya teknosadan Alınır mı? yada bu sistelerin içindeki bilindik saticilardan mi almayalım teknorya saticisi mesala iyi diyorlar sizin bildiğiniz varmı ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Teknorya hakkında fazla şikayet var, tavsiye etmiyorum. Teknosa'dan alabilirsin. Bilinmedik satıcılardan alırsan belki üründe bir problem olmaz ama sonrasında garanti, iade veya değişim sürecinde çok sıkıntı yaratabilirler.

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar internetten laptop almayi düşünüyorum 17 k ya hepsiburadan, trendyoldan turkselpasaj veya teknosadan Alınır mı? yada bu sistelerin içindeki bilindik saticilardan mi almayalım teknorya saticisi mesala iyi diyorlar sizin bildiğiniz varmı ?
trendyoldan aldım pc yi ama satıcı monster kendisi satıyodu

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
1665011387695.png

yapılmaz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İnternetten alınır elbette ama doğru site ve doğru satıcıdan. Mesela 17K`lık bir ürün Trendyol`dan alınmaz. Bulduğun ürünü paylaş güvenilir mi diye post açarak sor.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Turkcell pasaj dan akıllı saat almıştım. Bir problem yaşamadım. Trendyol dan monitör aldım satıcı puanı yorumlar vs bakarak alınabilir. 0 değerlendirmeli bir ürün satıcıdan satın alma (hepsiburada da aynı şekilde). teknosada ne gibi bir sıkıntı olacak ? Yani burada 2 temel şey var 1 dolandırılmak 2 kargo hasarı. 1 için dediklerime dikkat et 2 için ise artık eskisi gibi kargolara hor davranamıyorlar. Kutuda en ufak bir hasar varsa iade et kutu hasarlı diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten alınır elbette ama doğru site ve doğru satıcıdan. Mesela 17K`lık bir ürün Trendyol`dan alınmaz. Bulduğun ürünü paylaş güvenilir mi diye post açarak sor.
Alınır. Satıcı kontrolü ürün değerlendirmeleri bakarak alabilirsin... Yıl 2022 internetten alışverişi bu kadar şey görmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 45klık alısverisin var sistem niye öyle acaba sorumu mazur görün :oops:
Doğru pazar araştırması satıcı araştırması yapmadan insanlar ilk çıkan ürünü satın al'a tıklıyor ondan sonra mağdur oluyorlar. Bu sebepten dolayı. İmkanım olsa alacağım her ürünü internet üzerinden alırım mağazaya göre daha uygun kupon site indirimi vs diyerek daha ucuza geliyor neden mağazaya fazla para vereyim ki ?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Alınır. Satıcı kontrolü ürün değerlendirmeleri bakarak alabilirsin... Yıl 2022 internetten alışverişi bu kadar şey görmeyin.
Yıl 2022 ama insanlar haram para yemeye bayılıyor, Allah korkusu yok etrafta üçkağıtçı çok. Ben her ay yüklü miktarda ürün alımı yapıyorum yeri geliyor aylık 300 bin tl'yi buluyor. Bu yüzden TR'deki çoğu siteden onlarca alışveriş yaptığım için hangi sitenin ne ot old.nu çok iyi biliyorum. Bu yüzden arkadaşın çok internet tecrubesi olmadığı için alacağı ürünün postunu açmasını nasihat ettim. Sizin çok güvendiğiniz siteler de bile büyük sıkıntılar yaşayan insanlar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Yıl 2022 ama insanlar haram para yemeye bayılıyor, Allah korkusu yok etrafta üçkağıtçı çok. Ben her ay yüklü miktarda ürün alımı yapıyorum yeri geliyor aylık 300 bin TL'yi buluyor. Bu yüzden TR'deki çoğu siteden onlarca alışveriş yaptığım için hangi sitenin ne ot old.nu çok iyi biliyorum. Bu yüzden arkadaşın çok internet tecrubesi olmadığı için alacağı ürünün postunu açmasını nasihat ettim. Sizin çok güvendiğiniz siteler de bile büyük sıkıntılar yaşayan insanlar var.
Benim güvendiğim site değil güvendiğim satıcı olur. Satıcının 1 ürünü değil birkaç ürünü araştırıp ürün yorumlarını göz önüne alarak doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Önüne çıkan ilk indirimli ürüne satın al dersen tabi ki geçmiş olsun burada siteden çok kullanıcının bilgisizliği söz konusu... Laptop tan, telefona monitöre bir bir türlü teknolojik ürün-donanım parçası günlük ihtiyaçlar satın almış birisi olarak kendi güvenliğini sağlayamıyorsa bir kişi internetten alışveriş yapmamalı, sonra gidip hıyar çıktı paketten diyorlar. Sokakta x markanın satıcısı size orijinal dedi diye ucuz olduğu için alır mısınız ? Tabi ki hayır sağına soluna bakar etiketini kontrol eder emin olmak istersin bu da aynı şey yorumları oku satıcı değerlendirmelerine ve diğer ürünlerine bak ve karar ver. Burada önemli olan ürünlerin fiyatı değil 5 lira ile dolandırılabilirsin 10k ile sağlam eline ulaşabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,788
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign