Neler Yeni

İnternetten ingilizce dersi görmek sizce mantıklımı

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Hepimizin bildiği gibi Okullarımızda ingilizce ile ilgili sürekli aynı şeyleri öğreniyoruz bi kaç okul dışında.Şu anda İngilizce seviyem A2 veya B1 diyebilirim ama ilerleme kaydedemiyorum Okulda,Aksine B1 olan ingilizcem A2 ye geriledi diyebilirim.Şimdi size soruyorum,İngilizceyi internet programlarından öğrenmeye çalışmak ne kadar mantıklı,Önereceğiniz program.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Hepimizin bildiği gibi Okullarımızda ingilizce ile ilgili sürekli aynı şeyleri öğreniyoruz bi kaç okul dışında.Şu anda İngilizce seviyem A2 veya B1 diyebilirim ama ilerleme kaydedemiyorum Okulda,Aksine B1 olan ingilizcem A2 ye geriledi diyebilirim.Şimdi size soruyorum,İngilizceyi internet programlarından öğrenmeye çalışmak ne kadar mantıklı,Önereceğiniz program.
okuldaki ingilizceyle hiç bir yere gidilemez orada sadece işte çatpat anlaşmak için öğretiyorlar ha ne olur üstüne ekleyerek gidersin o ayrı o sana kalmış ama bana kalırsa programları ing kullanmak oyunları aynı şekilde ing makaleler oku anlamasan bile oku bir yerden sonra anlamaya başlayacaksın filmleri ing altyazıı seyret hiçbirini türkçe altyazı izleme bunları yapınca zaten büyük çoğunluğunu anlamış olursn.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Okuldakı ing le anca turiste bişiler dersin.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
okuldaki ingilizceyle hiç bir yere gidilemez orada sadece işte çatpat anlaşmak için öğretiyorlar ha ne olur üstüne ekleyerek gidersin o ayrı o sana kalmış ama bana kalırsa programları ing kullanmak oyunları aynı şekilde ing makaleler oku anlamasan bile oku bir yerden sonra anlamaya başlayacaksın filmleri ing altyazıı seyret hiçbirini türkçe altyazı izleme bunları yapınca zaten büyük çoğunluğunu anlamış olursn.
Zaten oynadığım oyunların çoğunu ingilizce altyazılılı oynuyorum,İzlediğim videolar genelde yabancı kaynak,Okuyup anlamayı becerebiliyorum yine ama konuşma

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
ve ya busuu dualingo cambly vs. bunlar etkili olacaktır en etkilisi camblyde ki gibi yüzyüze konuşmaktır böyylece üstündeki yanlış konuşurum stresinide atarsın ve karşıdaki de ing konuştuğu için en etkili öğrenme budur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten oynadığım oyunların çoğunu ingilizce altyazılılı oynuyorum,İzlediğim videolar genelde yabancı kaynak,Okuyup anlamayı becerebiliyorum yine ama konuşma
zaten kişiden kişiye göre değişebilir kiminin anlaması uzun konuşması kısa sürer ama bana göre konuşma ve gramer en sona kalmalı önce kelime çat pat anlaşma sayılar odur budur vs. onları yalayıp yuttuktan sonra konuşma gramere geçilmeli ama dediğim gibi tam tersi olanlarda olabiliyor ve onun dışında yaptıkların gayet iyi dediğim gibi yüz yüze konuşma sitelerine bakabilirsin daha etkili olur ve çalışma olmazsa olmaz zaten o da sana kalmış çalıştığını düşünüyorum böyle giderse başarabilirsin.

EMGRANDO

80+ Bronze
Benimde seviyem B2 ana okulundan beri ingilizce görüyorum bu sene lise 1 e geçtim devlet okulu ve İngilizcesini beğenmedim A1 seviyesindeler çok ilerde kaldım ve hoşuma gitmedi bende ortaokulda ki ingilizce hocama sordum ingilizcemi nasıl devam ettirebilirim diye cambly uygulamasını önerdi bana, ben başlayalı 1 hafta oldu sanada öneririm. İngilizce kurslarını sormuştum ilk başta çoğu fasa dışı dedi ingilizceni bir tek bu uygulamayla ilerletebilirsin dedi sende dene bence.

Top Bottom