M mSylox 80+ Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Muhammed boran 21 Haziran 2023 #1 Bilgisayara internetten hikayeli veya çevrimiçi oyun indirmek bilgisayarın parçalarının ömrünü azaltır mı?
Bilgisayara internetten hikayeli veya çevrimiçi oyun indirmek bilgisayarın parçalarının ömrünü azaltır mı?
ZeRRaen 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,941 Dahası Reaksiyon skoru 746 Konum Burdurland İsim Arda İlgilendiği Kategoriler FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı , Instagram ardazeren025 Twitter arda Discord ZeRRaen#9836 21 Haziran 2023 #2 Tabikide azaltır ancak ne oynayacağına ve ne kadar oynayacağına bağlı. Ama öyle abartı bir azalmayı kastetmiyorum. Eğer bilgisayarın kıymetliyse ve oyun indirmeye üşeniyorsan GeForce now alabilirsin. Yt'den izleyip ne olduğunu öğrenebilirsin
Tabikide azaltır ancak ne oynayacağına ve ne kadar oynayacağına bağlı. Ama öyle abartı bir azalmayı kastetmiyorum. Eğer bilgisayarın kıymetliyse ve oyun indirmeye üşeniyorsan GeForce now alabilirsin. Yt'den izleyip ne olduğunu öğrenebilirsin
TRG-Onur 80+ Bronze Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1,749 En İyi Cevap 1 21 Haziran 2023 #3 Spesifik düşünecek olursak yapılan en ufak işlemde bile PC ömrü azalır Sürekli indir-sil işlemi yapmıyorsanız ve sürekli PC yi zorlamıyorsanız PC ömrü kolay kolay azalmaz
Spesifik düşünecek olursak yapılan en ufak işlemde bile PC ömrü azalır Sürekli indir-sil işlemi yapmıyorsanız ve sürekli PC yi zorlamıyorsanız PC ömrü kolay kolay azalmaz
Zepett8 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1,206 21 Haziran 2023 #4 10 yıl boyunca bilgisayarımı iş için kullandım yepyeni gibiydi. 2 yıl oyun oynamaya başladım bilgisayar resmen öldü.
10 yıl boyunca bilgisayarımı iş için kullandım yepyeni gibiydi. 2 yıl oyun oynamaya başladım bilgisayar resmen öldü.