Neler Yeni

İnternetten Para Kazanabilirmiyim

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar
Merhaba arkadaşlar ailemin geliri düşük olduğu için ve bende iyi kötü bir bilgisayar almak için internetten nasıl para kazanabileceğimi araştırmaya başladım tavsiyeleriniz ve önerileriniz varsa lütfen yazarmısınız

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Berk Atmaca
tiktokçular için effectli videolar editleyebilirsin. video başı 40-50 tl ile başlayabilirsin. bende yapıyordum. müşteri bulmak için ise tiktokta dolanmaya başla.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
aklını çalıştırırsan milyonlar kazanırsın ama belli bi süreden sonra legal olarak devam etmek istiyorsan fiizksel ürünleri pazrlayabilirsin milyon tane iş var legal ve illegal olmak üzere
Mesaj otomatik birleştirildi:

en ufak örnek donanım arşivi ve bunun gibi forumlar mesela forum sahipleri forumlardan iyi para kaldırıyor ve firmalarla işbirlikleri yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
aklını çalıştırırsan milyonlar kazanırsın ama belli bi süreden sonra legal olarak devam etmek istiyorsan fiizksel ürünleri pazrlayabilirsin milyon tane iş var legal ve illegal olmak üzere

en ufak örnek donanım arşivi ve bunun gibi forumlar mesela forum sahipleri forumlardan iyi para kaldırıyor ve firmalarla işbirlikleri yapıyor
Büssürü iş var dedin örnek olarak ne var legal ve illegal olarak başka

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@DaffyGraphic abim tasarim isiyle ugrasiyor anlatsin biraz deneyimlerini cok iyi geliri var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

melidoas6

80+ Silver
Onlyf*ns ta evet kazanabilirsin hatta çok iyi paralar kazanırsın...

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Büssürü iş var dedin örnek olarak ne var legal ve illegal olarak başka
İllegal dediği en temel herkesin bildiği cc var kolay paraların döndüğü bir yer onurun varsa yapmazsın illegal diye konuya yazılması bile hata.İnternette para kazanmak istiyorsan bir niteliğin olması lazım.Montaj yeteneği olur,yazılım olur edit olur vesaire...Önerim sana yazılım öğrenmeye bașla erkenden.Zor gibi gözüktüğü için senin gibi para kazanmak isteyen çoğu kiși yazılım öğrenmek için uğrașmaz.Sen öğrenirsen ilana verilen yazılım ișlerini halleder temizden paraní alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
listemi çıkartayım
çıkart

İllegal dediği en temel herkesin bildiği cc var kolay paraların döndüğü bir yer onurun varsa yapmazsın illegal diye konuya yazılması bile hata.İnternette para kazanmak istiyorsan bir niteliğin olması lazım.Montaj yeteneği olur,yazılım olur edit olur vesaire...Önerim sana yazılım öğrenmeye bașla erkenden.Zor gibi gözüktüğü için senin gibi para kazanmak isteyen çoğu kiși yazılım öğrenmek için uğrașmaz.Sen öğrenirsen ilana verilen yazılım ișlerini halleder temizden paraní alırsın.
Anladım bu şeyler nasıl oluyor herkes öneriyor drop shipping yurtdışına satmak falan

DaffyGraphic

80+ Silver
Banada anlatırmiı
Merhaba arkadaşlar ailemin geliri düşük olduğu için ve bende iyi kötü bir bilgisayar almak için internetten nasıl para kazanabileceğimi araştırmaya başladım tavsiyeleriniz ve önerileriniz varsa lütfen yazarmısınız
Ben yaklaşık 2-3 yıl önce tasarıma merak saldım, tasarımda farklı farklı şeyler denedim, önemli olan çalıştığın şeyden zevk almak, kendime uygun gördüğüm alanı UI/UX olarak belirledim. Hangi alanda çalıştığın farketkmeksizin portfolyo çok önemli. Kısacası, kendinizi istediğiniz alanda geliştirin, portfolyo kurun, CV olursada iyi olur iş başvuruları için. Alan olarak, yazılımcılık, tasarımcılık gibi şeyler önerebilirim. Amacınız kolay para kazanmaksa zaten hiç girişmeyin. Emek talep edecek işler. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Top Bottom