Neler Yeni

İnternetten para kazanma sanatı

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
İnternet üzerinden para kazanmak istiyorum. Mesela bir şeye yönelmem gerektiğinin farkındayım ama hala bir fikrim yok ne yapacağımdan. Logo tasarımında kendimi geliştirmeye mi başlasam, Blog siteleri açma hakkında bilgi edinip blog sitesi mi açsam, youtube kanalı açıp yabancı kaynaklardan aldığım videoları mı yüklesem..
Bu yazdılarımın hiçbirinde bir tecrübem yok. Sadece bir anda heveslendim ve başlayasım geldi bir yerden.
Bu arada Refci ve benzeri sitelerde hızlı ve kolay olduğu için bir kaç kez kullanmışlığım var ama o kadar boş geliyor ki saatlerini verip 5 TL kazanabilirsen şükrediyorsun... Önerisi olanlar ve benim gibi yeni başlayacak veya başlayanlar varsa yorumlara beklerim her türlü öneriye ve cevaba açığım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,561
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Başlıca seçenekler
editörlük
trading
sosyal medya

Hepsinin kendine göre zorlukları var tabii.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İnternet üzerinden para kazanmak istiyorum. Mesela bir şeye yönelmem gerektiğinin farkındayım ama hala bir fikrim yok ne yapacağımdan. Logo tasarımında kendimi geliştirmeye mi başlasam, Blog siteleri açma hakkında bilgi edinip blog sitesi mi açsam, youtube kanalı açıp yabancı kaynaklardan aldığım videoları mı yüklesem..
Bu yazdılarımın hiçbirinde bir tecrübem yok. Sadece bir anda heveslendim ve başlayasım geldi bir yerden.
Bu arada Refci ve benzeri sitelerde hızlı ve kolay olduğu için bir kaç kez kullanmışlığım var ama o kadar boş geliyor ki saatlerini verip 5 TL kazanabilirsen şükrediyorsun... Önerisi olanlar ve benim gibi yeni başlayacak veya başlayanlar varsa yorumlara beklerim her türlü öneriye ve cevaba açığım.
Bende aynı şeyi düşündüm ve youtube kanalı açtım bundan 5 ay önce. Çocukluğumdan beri hep oyun oynadığım için kanalım da oyun kanalı oldu zaten, dün ise youtube kanalımın para kazanması açıldı, kayda değer şeyler kazanmayacağım şimdilik ama ilerde ne olacağını kimse bilemez. Sana da bol şans diliyorum

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
hocam telefona tiktok yükleyin arkadan şarkı açıp oynayın daha fazla para var

Top Bottom