S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,323
bak bu ay mesela faceit odulu awp graphite. skinin fiyati bu.tmm hocam bakarim tesekkurler oneri icin
bak bu ay mesela faceit odulu awp graphite. skinin fiyati bu.tmm hocam bakarim tesekkurler oneri icin
Photoshop 3d tasarım yazilim'kodlama cv vs düzenlemek dil bilginle çeviri yapmak kısaca freelancer önüm dışında nft yapabilirsin seçenek cokArkadaslar selam ben artik para kazanmak istiyorum normal is yapamicagima gore okuldan dolayi babamdan para istedigimde 2 saat konusuyor bende kendi ilgi alanim olan internetten para kazanmak istiyorum onerileriniz nedir
Öyle bir yol yok, istersen borsayla uğraş babanı bi 20-25 Bin TL borça sok niye yaptın derse para kazanmak için dersin.Arkadaslar selam ben artik para kazanmak istiyorum normal is yapamicagima gore okuldan dolayi babamdan para istedigimde 2 saat konusuyor bende kendi ilgi alanim olan internetten para kazanmak istiyorum onerileriniz nedir
Hocam benim bol bol boş vaktim var bu CS go prime dediğiniz muhabbet seçkin mi ?,günde 10 win alsam kaç tl yazaryok gerekli degil. ama faceit premium gerekli oynamak icin 60 TL aylik. bi normal halini oyna bedava olanini sararsa premium al
Ben ticaret yapıyorum hatrı sayılır bir para kazandım 2. El rtx2060 aldım onu da sattım 5700xt+ddr4 e geçiş yapmayı düşünüyorum şu an 50 atıp 100 yaparsın 100 le mal alıp 200 yaparsın 200 le mal alıp 400 yaparsın 400 ü 700 onu 1400 ticarette ki sır malları ucuza almak ucuza aldığın için de zarar etmemek ve hızlı satmak için piyasanın altına ürün satmak herkes beceremez benim arkadaşım girdi bu işe bir ton uğraştı ben sıkıntısız bi eleman olduğum için alanlardan kimse kötü dönüş yapmadı yapanların da ben haksizsam iadesini aldım o da 2-3 taneArkadaslar selam ben artik para kazanmak istiyorum normal is yapamicagima gore okuldan dolayi babamdan para istedigimde 2 saat konusuyor bende kendi ilgi alanim olan internetten para kazanmak istiyorum onerileriniz nedir
cs go prime degil kanka. Faceit premium aliyorsun 60 liraya aylik. orda gorevler var faceit sana diyor ki ayda 230 mac kazanirsan sana 1 adet 3-5 bin tl degerinde skin veriyorum + 75K Faceit puani veriyorum. (75K =1000-2000 tl) diyor. 230 wini gunde ortalama 7 mac kazanarak yapmalisin. bunun bir de kaybetme olsiligi var. ortalama gunde 13 mac aticaksin 13 mac 1 saatten 13 saat yapar. o yuzden bos vakit onemli. tabi parasi tatli orasi ayri.Hocam benim bol bol boş vaktim var bu CS go prime dediğiniz muhabbet seçkin mi ?,günde 10 win alsam kaç TL yazar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben ticaret yapıyorum hatrı sayılır bir para kazandım 2. El rtx2060 aldım onu da sattım 5700xt+ddr4 e geçiş yapmayı düşünüyorum şu an 50 atıp 100 yaparsın 100 le mal alıp 200 yaparsın 200 le mal alıp 400 yaparsın 400 ü 700 onu 1400 ticarette ki sır malları ucuza almak ucuza aldığın için de zarar etmemek ve hızlı satmak için piyasanın altına ürün satmak herkes beceremez benim arkadaşım girdi bu işe bir ton uğraştı ben sıkıntısız bi eleman olduğum için alanlardan kimse kötü dönüş yapmadı yapanların da ben haksizsam iadesini aldım o da 2-3 tane
Seçkin almaya gerek yok yanecs go prime degil kanka. Faceit premium aliyorsun 60 liraya aylik. orda gorevler var faceit sana diyor ki ayda 230 mac kazanirsan sana 1 adet 3-5 bin TL degerinde skin veriyorum + 75K Faceit puani veriyorum. (75K =1000-2000 TL) diyor. 230 wini gunde ortalama 7 mac kazanarak yapmalisin. bunun bir de kaybetme olsiligi var. ortalama gunde 13 mac aticaksin 13 mac 1 saatten 13 saat yapar. o yuzden bos vakit onemli. tabi parasi tatli orasi ayri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
surdan detaylica bakabilirsiniz.
ben calistigim icin bir iste ayda 75 win gorevini yapip 400-500 alip cekiliyorum
cs go seckin gerekli degil faceit premium gerekliSeçkin almaya gerek yok yane
Ne yaptın hocam var mi yeni fikirler veya kazandın mıtmm hocam bakarim tesekkurler oneri icin