Neler Yeni

İnternetten para kazanma

Reaksiyon skoru
364
Arkadaşlar 16 Yaşındayım Reşit olmadigim için işe girip çalışamıyorum
İnternetten nasıl para kazanilabilir?
Ve kendimi gelistirebilirim

Ayıptır sorması 16 yaşında staj başlamıyor mu?

knk elimde bir site var dolar bazında ödeme alıyorsun zaten site iyi kazandırıyor + dolar kazandırdığı için türkiye şartlarında iyi gelir getiriyor, yasak olduğu için site ismi vs paylaşamıyorum.
Site nin işleyişi şöyle ilk olarak sana 50$ dolar bakiye veriyor ve o bakiye ile reklamlama yapılıyor bu reklamlardan yapılan alışverişlerden komisyon alıyorsun dolar bazlı olarak. + bilgi istersen özelden yazabilirsin site ilerde bir miktar yatırım istiyor.
Bugün benim verdiğim reklamlar ile yapılan alışverişte aldığım komisyon miktarı 6-7 dolar
gelir.PNG

Arkadaşlar 16 Yaşındayım Reşit olmadigim için işe girip çalışamıyorum
İnternetten nasıl para kazanilabilir?
Ve kendimi gelistirebilirim
Twitche girip BİT üzerinden büyük miktarlardaki paraları aklayarak kazanabilirsin. Yakaladığında ise paranın hesabıma geldiğini farketmedim diyip, ağlayarak aradan sıyırlabilirsin. (YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)

Twitche girip BİT üzerinden büyük miktarlardaki paraları aklayarak kazanabilirsin. Yakaladığında ise paranın hesabıma geldiğini farketmedim diyip, ağlayarak aradan sıyırlabilirsin. (YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
Baktın sıyrılamıyorsun, arkadaşım @VERGİ KİNG beni bu işe soktu, bir daha da çıkamadım ühüüüü abonelerimin yüzüne bakamıyorum dersin.

Neyse şaka bir yana tavsiyem dile yatkınlığın varsa freelance çeviri işleri al.

Baktın sıyrılamıyorsun, arkadaşım @VERGİ KİNG beni bu işe soktu, bir daha da çıkamadım ühüüüü abonelerimin yüzüne bakamıyorum dersin.

Neyse şaka bir yana tavsiyem dile yatkınlığın varsa freelance çeviri işleri al.
Allah affetsin gülmekten bayılacam şimdi.
Hayatttttttttttttttttttttt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,121
Üyeler
173,138
Son üye
noname5588
Geri