Şunu deneyimlerime dayanarak diyebilirim ki bu alışkanlıkları kökten değiştirmek çok basit değil. Mesela bilgisayarı kaldırırsın bu sefer telefona çok bakmaya başlarsın onu da kaldırırsın televizyon izleyim dersin onu da kaldırsak başka bir şey bulur yine o zamanı öldürürsün.İste bu tamamen. Benim sorunumdan kaynakli ders hem oyun denedim yok olmuyor bguunden itibaren pc yi kaldiriyorum ama cidden zor yapamiyorum spor bide ders calismam sart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dedigin gibi hocam ama yapamiyorum cidden gina geldi yapamiyorum dersi mecburen pcyi kaldirdim deniyecem telefon bilmiyorum tuslu gecebilirim
Dershanenin istediği senin nasil hayat yaşadığın değil seni gelecekte edinecegin mesleğe en kısa yoldan ulaştırmak. İnternet yok arkadaş yok sosyal hayat yok tek varolan şey dersler elindeki tek olan şey ile seni yksye hazırlamak. Şu şekilde düşün amacın kilo vermek düzenli beslenme ile çeşit çeşit yemekler ama yeterli miktarda yiyerek spor da var sonuc ne oldu zayıfladın. Toplama kampı da aynı hizmeti veriyor oysa. Azıcık yemek bol bol köle olarak çalıştırılmak. Sonuç kilo verdin. Dershane de böyle Toplama kampı gibi çalistiracaklar yemek çok az miktarda sene sonu hedefine ulaşacaksın. İsteyen internet ile de bunu yapabilir düzenli beslenme spor yaparak zayiflayabilir herkes ama Toplama kampı yöntemi en garanti ve en kolay yöntem. Nasıl olsa memlekette kimsenin umurunda değil insan sağlığı tek gerçek olan şey gün sonu ekmek yiyebilmek.hukuk istiyorum dershane dedı telefonu pc kullanmıyacan aralıksız ders çalısıcan arkadaş ortamından uzak duracan bide sosyal medya kullanmıyacan dedı peki 10 ayda eşit ağırlık çalısılabılırmı çalışılırsa dıkkatım dağılmadan nasıl ders çalısılır ? ders çalışma gunluk 5 saat ders 2 saat kutuphane dedi? bu arada mezunum 2. denemem olacak. ve internetsiz hayat nasıl yaşanabılır.