Neler Yeni

inventus güvenilir midir?

MrMertz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Taşkıran
Monitör bunu alırsın
31k yapıyor toplam bütçemi aşıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu arkadaşının yaşı yetmemiştir. 2003'ten beri varlar.
arkadaşta değil abilerime etrafıma falanda sordum sanırım bir tek buralarda bilindik değil .d

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Ege
31k yapıyor toplam bütçemi aşıyor ama

arkadaşta değil abilerime etrafıma falanda sordum sanırım bir tek buralarda bilindik değil .d
Bütçeniz 29k çıkmıyor mu ? Sistem 24k monitör 5k. Bence goat 4 bekleyin bu sistem 25k örnek belki 20k dan falan çıkar.

MrMertz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Taşkıran
İnventus güvenilir , 4060ti yetmiyorsa 3060 niye alıyodun 12gb diye değildir umarım , 4060ti la günümüz oyunlarını 2k ultrada bile oynarsın
12gb diye aslında çünkü çoğu oyuna 8gb vram yetmiyor biraz araştırınca anlıyorsun

Bütçeniz 29k çıkmıyor mu ? Sistem 24k monitör 5k. Bence goat 4 bekleyin bu sistem 25k örnek belki 20k dan falan çıkar.
29k çıkamıyorum maalesef ama goat 4 ne .d

böyle sistem buldum bide nasıldır

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

https://www.tebilon.com/amd-7500f-x...qMr-Y6tOgro3oL894SpPfAqrEnrp2rEsaAg18EALw_wcB

Bunlara bakabilirsin 3060 almamanı öneririm.

ruaF1912

80+ Bronze
İnventus a güvenilir degil diyenleri de gördü ya bu gözler artık şaşırmıyorum hiçbir şeye. Güvenilir az kalır inventus'a piyasaya göre biraz tuzludur fiyatları fakat satış sonrası hizmetleri takdir edilesi kesinlikle. Genç arkadaşlar pek bilmez bu firmayı fakat özellikle yaşı biraz büyük 90lı kesimin en az bir kez uğradığı bir yerdi. Eski günlerinden pek eser yok ama hala aynı özveri, aynı müşteri odaklı, müşteri memnuniyeti açısından her zaman bir numaralı yerlerden birisi olmuştur benim için.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Ege
12gb diye aslında çünkü çoğu oyuna 8gb vram yetmiyor biraz araştırınca anlıyorsun

29k çıkamıyorum maalesef ama goat 4 ne .d

böyle sistem buldum bide nasıldır
Goat 4 pc hocasının çıkaracağı yeni sistem. Adındanda anlayacağınız en iyisinden. Çıktığı zaman piyasadaki sistemlerden en uygun fiyatlısı oluyor. Mesela şuan r5 5600+4060 21k civarına satılıyor bir bakarsın adamlar 18k dan satarlar. Mayıs ayında çıkacağı düşünülüyor, instagram youtube sayfalarını takip et yayınlanınca direk git al. Genelde Vatandan çıkıyor.

ne alakası var :D 3060 gene güçlü bir kart güçsüz değilki
Tamamda 8gb vram yetmeyince 3060 da yetmeyecek zaten

MrMertz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Taşkıran

https://www.tebilon.com/amd-7500f-x...qMr-Y6tOgro3oL894SpPfAqrEnrp2rEsaAg18EALw_wcB

Bunlara bakabilirsin 3060 almamanı öneririm.
ya ben 24 25k arası pc arıyorum monitörede para kalsın diye

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
Kanka bişey beğenmiyorsun :D herkes seferber oldu bütün alternatifleri sunuyor sana sen beğenmiyorsun :D

MrMertz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Taşkıran
Kanka bişey beğenmiyorsun :D herkes seferber oldu bütün alternatifleri sunuyor sana sen beğenmiyorsun :D
kanka napayım monitörede para lazım :D

4060tila 3060 karşılaştırıyosun farkında mısın
kanka karşılaştıran ben olsam gene iyi git oyun fpslerine falan bak 3060 bazı oyunlarda galip gelirke 4060 da çoğu oyunda iyi oluyor ama vram sıkıntısı olduğu için 3060 ı seçtim karışlaştırma falan yok sadece söylüyorum sinirlenme la :D

Goat 4 pc hocasının çıkaracağı yeni sistem. Adındanda anlayacağınız en iyisinden. Çıktığı zaman piyasadaki sistemlerden en uygun fiyatlısı oluyor. Mesela şuan r5 5600+4060 21k civarına satılıyor bir bakarsın adamlar 18k dan satarlar. Mayıs ayında çıkacağı düşünülüyor, instagram youtube sayfalarını takip et yayınlanınca direk git al. Genelde Vatandan çıkıyor.

tamam hocam goat 4 ede bakarım

hocam goat 4 ne zaman çıkar peki tahmini

Top Bottom